688 Vizualizari

Cele mai spectaculoase ipostaze

Desi esti unul dintre cei mai pregatiti fotografi poti sa nu reusesti cea mai buna ipostaza intr-o fotografie. Va prezentam unele dintre cele mai bune imagini surprinse de fotografi profesionisti sau amatori

Cine a spus ca bebelusii nu sunt adusi de berze? Cred ca glumeste, in mod cert aceasta imagine demonstreaza clar de unde vin copiii. www.robertmudge.net ne arta un moment perfect de sincronizare, mama trebuie sa fi avut aparatul foto pregatit pentru acest moment, sigur nu au existat dureri. Ea a surprins cel mai perfect moment, barza a livrat copilul.

perfectly-timed-photos-part2-221

Pe www.bzfun.me am gasit aceata masina de facut bule, scuze…am vrut sa spun caine. Persoana care a facut aceast instantaneu a fost capabila sa surprinda momentul cand bula a lovit dintii cainelui. Imaginea este impresionant dacă si sigur si cainele a fost destul de impresionat cand a reusit sa prinda toate bulele, desigur.

perftmdanimalpic-1-Copy

Oare pisicile isi pot arata dragostea? Aceste doua pisicutele sunt in masura sa ne convinga ca se poate si pot sa arate acest lucru punand inimile lor intr-o inima facuta perfect. Ma intreb daca proprietarul camerei a luat intentionat instantaneul sau a observat  mai tarziu. Oricum, treaba buna si sa fiti iubiti!

25-perfectly-timed-photos-4

Sigur, omul peste exista! Avem si proba, acest domn este fericitul posesor al unui cap de peste, sigur prietenii ii spun omul peste si il striga: Hei, cap de peste!

fish-man-optical-illusion

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X