De 1069 Vizualizari

CELE MAI FRUMOASE fotografii cu animalute si copii, in competitia micilor fotografi!

Doina Domenica Cojocaru, Romania

Child Foto Competition reprezinta o comunitate foto internationala al carei scop este descoperirea si promovarea celor mai talentati copii fotografi din lume. „In fiecare luna, organizam concursuri cu diverse teme, iar in luna noiembrie  a avut loc competitia “Copii si Animale”. Se pare ca a avut cel mai mare succes de pana acum. Numarul pozelor a fost peste asteptarile noastre”, au anuntat organizatorii.

Fotografiile, absolut incantatoare, surpind legaturile speciale ale copiilor cu animalele – printre acestea din urma, vedete fiind, evident, cainii, pisicile, broastele dar si un urs sau un lup alb…In competitie s-au inscris peste 1000 de fotografi din Belgia, Olanda, Spania, SUA, Germania, Polonia, dar si Romania (Doina Domenica Cojocaru, care s-a si clasat pe locul 32). Fotografia aleasa castigatoare a fost cea facuta in Polonia, de catre Justyna Garczyk – Kleszcz.

Urmariti galeria foto de mai jos (care incepe cu fotografia castigatoare):

foto1

foto2

foto3

foto4

foto5

foto6

foto7

foto8

foto9

foto10

foto11

foto12

foto13

foto14

Surse foto: dailymail.co.uk si childphotocompetition.com

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X