Sari la conținut
Home » Cel mai norocos câine din lume: Floyd a fost adoptat după 28 de luni în adăpost

Cel mai norocos câine din lume: Floyd a fost adoptat după 28 de luni în adăpost

Vrei să călătorești cu patrupedul tău?

Cel mai norocos câine din lume. Un cățeluș care a fugit de acasă se instalează în sfârșit în casa lui pentru totdeauna. Acesta a petrecut 866 de zile la Erie Humane Society din Pennsylvania.

Amestecul Boxer-Pit Bull, pe nume Floyd, a ajuns la societatea de protecție a animalelor în aprilie 2021.

Încercări în zadar

Societatea umană „a încercat totul” pentru a găsi un cămin pentru totdeauna pentru un câine vagabond.

Floyd a fost inițial luat de poliția din Millcreek Township ca fiind un câine vagabond. Câinele avea o stare de sănătate bună în general, dar era pe partea slabă.

Nicole Leone, directorul exectuiv al societății pentru protecția animalelor a spus că: „Credem că ar fi putut fi abuzat prin modul în care se comportă atunci când îi invadezi spațiul, în special bărbații care fac asta. De asemenea, dacă arunci o jucărie spre el, tresare și nu se duce după ea până nu cade”.

Leone și echipa ei „au încercat totul” pentru a găsi un cămin pentru totdeauna pentru Floyd. El a primit trei luni de antrenament înainte de a deveni eligibil pentru adopție.

Apoi, cățelul a apărut la televiziunile locale, pe rețelele de socializare și chiar a pășit pe covorul roșu într-un smoching la Gala Mutt a societății de protecție a animalelor.

Din păcate, niciunul dintre aceste eforturi nu a avut ca rezultat un nou părinte de câine care să facă un pas înainte.

În schimb, Floyd a petrecut aproape doi ani singur într-o cușcă din spatele societății pentru protecția animalelor, care este o unitate fără ucidere din 2015.

Leone a mai explicat că: „Își sabota întâlnirile cu oamenii. Floyd s-a atașat de câțiva dintre noi, aici la societatea umană, apoi, când ieșeam din cameră, el ignora familia care era acolo pentru a-l întâlni”.

Asta a fost, până când Floyd a întâlnit-o pe Michele.

Cel mai norocos câine din lume

Femeia în vârstă de 65 de ani a avut doi câini în ultimii trei ani. Ea a văzut un filmuleț cu Floyd datorită unui prieten care face voluntariat la societatea de protecție a animalelor.

„Nu aveam nevoie de un câine, dar am fost de acord să îl cunosc pe Floyd. Mare greșeală. M-am îndrăgostit de el.”, a declarat Michele.

Michele a început să-l scoată pe Floyd la plimbare. În aprilie, ea s-a oferit să fie mama lui adoptivă. Apoi, Michele a contractat COVID-19. După această experiență, ea a decis să adopte câinele.

Deși Michele nu mai adoptase niciodată un câine dintr-un adăpost, și-a dat seama: „Nu-mi pot trăi viața fără acest câine”.

L-a adoptat pe Floyd pe 26 august, la 866 de zile după ce a ajuns prima dată la societatea pentru protecția animalelor. A fost cea mai lungă perioadă în care un câine a stat la adăpost, conform dogtime.

Dar acum Floyd are un cămin permanent și se pare că este unul plin de dragoste. „Este partenerul meu de infracțiuni”, a spus Michele.