De 1174 Vizualizari

Cel mai inedit protest impotriva blanii naturale din industria modei! N-a fost nevoie de prezenta oamenilor

Imaginea a facut inconjurul lumii

In SUA exista cele mai mari ONG-uri care isi dedica intreaga existenta pentru protejarea necuvantatoarelor. In  aceste organizatii se regasesc si unii dintre cei mai creativi oameni. Astfel apar campanii foarte impresionante, cu impact imediat si cu mesaj clar. O dovada in acest sens a stat si protestul impotriva utilizarii blanurilor naturale in industria modei.  Si la aceasta „greva” nu a fost nevoie de prezenta oamenilor!

Citeste si: Atenţie! Cizmele UGG false sunt făcute cu blană de câine!

In imagine se observa un manechin imbracat in pas cu moda, accesorizat puternic cu diverse obiecte confectionate din blana, iar alaturi stau cateva jucarii de plus (un caine, un urs etc) care au fost „jupuiti”, la fel cum sunt si animalele reale in fabricile de blana. Un singur panou avea sa sublinieze mesajul deja transmis vizual:  In fecare an, milioane de caini si pisici sunt jupuiti de vii pentru blana pe care o porti.

protest SUA

protest SUA

2 Comentarii

  1. Ipocrit-Carnivor spune:

    Oare activistele pro-animale pun carne in gura ?
    Daca au devenit vegetariene ar trebui sa stie ca extinderea suprafetelor agricole duce la disparitia multor animale.
    Traiul uman implica si moartea unor animale.

    • Da, majoritatea sunt vegetarieni. Dar totusi nu confunda moartea inutila a animalelor pt accesorii si blanuri, cu nevoia de hrana. Nu cred ca o sa vezi un vegan sau un vegetarian protestand agresiv ca ceilalti mananca carne. In fine..animalele destinate consumului de carne consuma mult mai multe vegetale decat pot manca oamenii. Sa nu mai zic de deseurile fecale care distrug aerul si solul. Defrisarile masive se fac pentru a acoperi nevoie de hrana a animalelor, nu a oamenilor.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X