De 4483 Vizualizari

Atenţie! Cizmele UGG false sunt făcute cu blană de câine!

Credeaţi că aţi făcut o economie?

 

“Fabricile din China sunt adevărate bombe! Replicile cizmelor UGG sunt adesea făcute din piele de porc şi căptuşite cu blană de câine!”, au declarat oficialii companiei australiene care produce aceste încălţări.

clean-ugg-boots

Din păcate, afirmaţia reprezentanţilor UGG este susţinută de mai multe organizaţii de protejare a animalelor, dându-i şi mai multă credibilitate. În plus, acest lucru se zvonea încă de acum patru ani când aproape fiecare femeie căuta să se încalţe cu o perechie de astfel de cizme.

 

Producîtorii mai adaugă şi faptul că zicala “cât dai, atâta face” se aplică perfect în acest caz: “Cizmele noastre nu au nevoie de mediatizare, deoarece brandul este foarte cunoscut la nivel mondial. Vrem doar să atragem atenţia posibilelor victime. Oare vrea cineva să poarte blană de câine?”

lonelyDog4

Cizmele UGG sunt fabricate din piele şi blană de oaie, iar preţul lor este pe măsură.

Cu toate că organizaţii precum PETA nu tolerează faptul că pentru confecţionarea produselor lor foarte multe oi îşi pierd viaţa, aceste grupuri le oferă sprijin în lupta pentru orpirea măcelului de câini din China.

 

 

 

Tags:

9 Comentarii

 1. Sunt mult mai bune decat cele din blana de oaie. Blana de caine e mai moale. Uite o idee de afaceri si la noi. Cine vrea sa se ocupe de asta(investesc 10.000 de Euro in afacere)?

  • Rares PF spune:

   Desi esti prost gramada,sti tu ceva. Pielea de caine nu are pori,asadar este mai rezistenta la apa decat cea de oaie.

  • sase sase spune:

   Este o contra reclama pentru a inabusi concurenta.Blana de caine este foarte buna daca este prelucrata correct, iar chinezii stiu sa faca acest lucru.Nu stiu de ce blana de caine ar fi inferioara sau inacceptabila in raport cu alte blanuri. De ex. blana de vulpe (nu argintie sau polara) ci de vulpe obisnuita. Cate doamne nu poarta sau au purtat gulere elegante din aceasta blana sau alte accesorii de imbracaminte?Si atunci de ce atata tam-tam.Asa se poate vorbi de masacrul altor animale care sunt crescute pentru blana.Ma refer la nurci, vulpi polare, nutrii si altele care sunt crescute in ferme special destinate productiei de blanuri.Nu mai vorbesc de pielea de miel , foarte apreciata pentru confectionarea caciulilor, si cojoacelor.Iata o solutie buna pentru primarul Oprescu , in vederea rezolvarii problemei maidanezilor.Nu este nevoie sa- omoare ci numai sa le ia blana. De rusine vor pleca singuri din oras.

  • sa muriti in iad toti cretinii,sa suferiti asa cum sufera saracele animale ce sunt jupuite de vi.asa sa sfarsiti si voi,sa vi se jupoaie pielea de pe voi si sa fiti aruncati peste zecile de cadavre in timp ce va dati ultima suflare! oamenii de cacat ce sunteti!!!

 2. @sase: imagineaza-ți ce fina e blana de pui de câine! Cea mai buna pentru manusi.

 3. toti sunteti niste cretini…

 4. Sper ca voi si familile voastre sa ajungeti tot manusi…sau UGG-uri false…ca asta sunteti niste mascarici

 5. cetatzean spune:

  Unde pot gasi cizme UGG false?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X