Sari la conținut
Home » Cel mai bătrân câine dintr-un adăpost, misiunea unei familii cu suflet mare!

Cel mai bătrân câine dintr-un adăpost, misiunea unei familii cu suflet mare!

  • de

Cel mai bătrân câine dintr-un adăpost, misiunea unei familii cu suflet mare!

Adopția unui patruped, cel mai important gest pentru un animal aflat în suferință!

Pentru majoritatea iubitorilor de animale, prima variantă atunci când vine vorba despre alegerea unui animal de companie, o reprezintă un patruped tânăr, cât mai vioi și ușor de dresat. Astfel, o mare parte din categoria câinilor în vârstă ajung să rămână până la moarte în diferite adăposturi.

Melissa Davis şi fiica ei, Raven, au intrat într-un adăpost BARC din Baltimore, Maryland, cu singurul scop de a adopta un câine în vârstă.

Aici au întâlnit-o pe Kaylee, o femelă American Staffordshire Terrier de 11 ani, care a fost adusă la adăpost şi abandonată de către foştii săi proprietari.

 „Nimeni nu-şi doreste un câine bătrân. Oamenii cred că puii sunt mai energici. Nu vreau ca ei să moară într-un adăpost”, a declarat Raven, fiica Melissei, pentru publicaţia Baltimore Sun.

În ciuda unei insuficienţe renale, a rupturii de ligament încrucişat anterior şi a carcinomului tiroidian de care suferea Kaylee, această familie a decis să o adopte şi să-i facă ultimele zile cât mai senine.

„Îi place să poarte costume şi este foarte vocală. E o căţeluşă foarte amuzantă”, a declarat Raven pentru Baltimore Sun. „Odată chiar a încercat să alerge după veveriţe. A fost un moment foarte distractiv.”

Cel mai bătrân câine dintr-un adăpost

Din păcate, la câteva luni după ce a fost adoptată, Kaylee a închis ochii pentru totdeauna.

„Plângeam în timp ce o filmam şi am plâns apoi când am vizionat filmuleţul. Dispariţia ei a lăsat o gaură uriaşă în inima mea.”