Sari la conținut
Home » Cea mai ușoară misiune de salvare a unui cățel abandonat! Un Pitbull a simțit imediat ce urmează să se întâmple

Cea mai ușoară misiune de salvare a unui cățel abandonat! Un Pitbull a simțit imediat ce urmează să se întâmple

  • de

Cea mai ușoară misiune de salvare a unui cățel abandonat! Un Pitbull a simțit imediat ce urmează să se întâmple.

Un caz de salvare a unui cățel abandonat surprinzător de ușor!

Voluntarii Hope for Paws, una dintre cele mai active organizaţii de salvare a animalelor s-au lovit de nenumărate ori de operațiuni de salvare a animalelor extrem de dificile, însă nu a fost cazul următoarei povești.

Dar când au dat peste acest PitBull fără adăpost, s-a întâmplat ceva foarte diferit decât se aşteptau, deşi erau pregătiţi pentru tot ceea ce putea fi mai rău.

Când i-a văzut, câinele a venit într-un suflet la ei, fără să ezite, fără să se sperie. A ştiut că aceşti salvatori se aflau acolo pentru a-i face viaţa mai bună, mai sigură şi plină de iubire. Aşa că s-a dus direct la maşina lor şi nici nu s-a ferit când au deschis portiera.

Ulterior numit Brutus, câinele nu știa cum să își mai arate iubirea față de noii săi prieteni, fiind plin de recunoștință.

Îşi aminteşte cum era viaţa lui pe străzi, iar acum, că este salvat și iubit, în casa temporară în care stă, poate începe oricând o nouă etapă.

Cea mai ușoară misiune de salvare

Nu toate animalele vin din proprie iniţiativă către salvatori, aşa cum a procedat Brutus, şi nu toate se recuperează în acelaşi mod. Dar toate vieţuitoarele au nevoie de dragoste şi la rândul lor au multă afecțiune de oferit.