Sari la conținut
Home » Cea mai scumpă pisică din lume! Ce alte animale valorează sute de euro?

Cea mai scumpă pisică din lume! Ce alte animale valorează sute de euro?

Cea mai scumpă pisică din lume!

Cea mai scumpă pisică din lume! Există în lume animale ale căror prețuri pot depăși valoarea unei case sau a unei mașini de lux. Prețul acestor animale poate reflecta raritatea lor, pedigree-ul sau caracteristicile speciale care le fac excepționale.

Iată câteva exemple de animale cu prețuri care ajung la mii, zeci de mii sau chiar sute de mii de euro.

Cea mai scumpă pisică din lume!

Mastiful Tibetan: Mastiful Tibetan ocupă cu mândrie locul fruntaș în rândul raselor exotice și al prețurilor uluitoare. Este un câine masiv, tradițional folosit ca paznic pentru mănăstiri și gospodării. Datorită dimensiunilor impunătoare și temperamentului protector.

Deși poate părea intimidant la prima vedere, Mastiful Tibetan este extrem de loial și afectuos cu membrii familiei sale.

Această rasă de câini a devenit simbol al statutului și bogăției, iar unele exemplare cu pedigree deosebit sau caracteristici unice au fost vândute pentru sume care depășesc 1 milion de dolari.

Pisica Savannah: Pisicile Savannah ocupă un loc special în topul celor mai scumpe animale datorită originii și caracteristicilor lor unice. Blazonul lor de culori, variind de la auriu la argintiu, cu pete negre asemănătoare unui leopard, le conferă o eleganță aparte.

Aceste pisici, cu un corp atletic care le permite să atingă înălțimi impresionante, sunt mult mai mari decât alte rase de pisici domestice. Prețul pentru o pisică Savannah poate ajunge până la 20 000 de euro.

Calul Arab reprezintă un exemplu de eleganță și putere

Calul Arab: Calul Arab reprezintă un exemplu de eleganță și putere. Cu rădăcini în deșerturile Arabei, acest cal a evoluat de-a lungul a mii de ani, adaptându-se la condiții extreme.

Capul său distinctiv, cu un profil concav, ochi mari și expresivi și nări largi, îl fac să iasă în evidență. Prețul pentru un astfel de cal poate atinge sau chiar depăși milioane de dolari.

Pestele Koi: Pestele Koi este un adevărat punct de referință prin culoarea și grația sa. Reprezentând un amestec perfect de artă naturală și simbolism profund în cultura asiatică, acești pești au o paletă variată de culori, de la roșu aprins la auriu strălucitor și chiar albastru sau alb.

Fiecare peste Koi este o operă de artă vie, iar cei mai rari indivizi pot atinge sau chiar depăși suma de 1 milion de dolari, conform acasa.ro.

Etichete: