Sari la conținut
Home » Cea mai fotogenică pisică de pe internet! Zâmbetul, modalitatea prin care îi mulțumește noii sale proprietare

Cea mai fotogenică pisică de pe internet! Zâmbetul, modalitatea prin care îi mulțumește noii sale proprietare

  • de

Cea mai fotogenică pisică de pe internet! Zâmbetul, modalitatea prin care îi mulțumește noii sale proprietare.

Pisicuța a cucerit tot internetul cu zâmbetul său adorabil!

Blossom este o pisicuță cu totul specială, recent adoptată de o femeie cu suflet mare! Ea a reușit să fie subiectul unor poze de-a dreptul impresionante, după ce zâmbetul său a cucerit mediul online.

Potrivit thesun.co.uk, animalul de companie a venit pe lume pe stradă, având norocul să fie adoptată de Lauren Boutz, o mare iubitoare de animale. Femeia îşi dedică o mare parte din timp ajutând felinele fără adăpost din Albuquerque, oraşul său natal, să-şi găsească o familie care să le adopte şi să le iubească.

Indiferent de momentul zilei, pisica zâmbește de fiecare dată atunci când este pozată, iar fotografia redă cu fidelitate un zâmbet adorabil și minunat.

Cea mai fotogenică pisică

Odată publicate online, fotografiile care o înfăţişează pe adorabilă Blossom au devenit rapid virale, umplându-le multora inimile de bucurie şi strângând mii de distribuiri şi „aprecieri”.

Şi nici nu ar putea fi altfel: la urma urmei, trebuie doar să le privim pentru a ne da seama cum aceste animale mici, chiar şi cu un mic gest sau cu o expresie facială, ne pot însenina chiar şi cea mai tristă zi.