Sari la conținut
Home » După ce a fost găsită într-o curte abandonată, pisicuța a cucerit pe toată lumea prin frumusețea ei!

După ce a fost găsită într-o curte abandonată, pisicuța a cucerit pe toată lumea prin frumusețea ei!

  • de

După ce a fost găsită într-o curte abandonată, pisicuța a cucerit pe toată lumea prin frumusețea ei!

O pisică a cucerit pe toată lumea cu fața ei extrem de amuzantă!

Zilnic, diferite cazuri de abandon ne întristează și ne arată neputința unor oameni de a-și asuma responsabilitatea acțiunilor lor. Cazul următor are însă un final fericit, datorită prezenței de spirit și inițiativei unei persoane cu suflet mare.

O femeie din California a găsit-o într-o curte pe când avea doar câteva zile, puiul având încă ochii închişi din cauza vârstei. Denumită ulterior Aela, felina a primit o nouă șansă la viață, după ce a fost abandonată în curtea unei locuințe.

Femeia a aşteptat răbdătoare venirea mamei pisicuţei, dar aceasta nu şi-a făcut apariţia, fiind nevoie de o decizie rapidă. Așadar, s-a gândit să apeleze la Wrenn Rescues, o organizaţie de voluntari dedicată salvării şi asistenţei animalelor, oferindu-le adăpost.

Dintr-o curte abandonată, la stadiul de vedetă pe internet!

Pe măsură ce zilele treceau, pe atât starea pisicuţei s-a îmbunătăţit, devenind mai sănătoasă, mai puternică şi mai plină de viaţă. A devenit extrem de afectuoasă şi adorabilă, încât întoarce orice privire cu toată tandreţea de care este capabilă.

Ulterior, toți cei care au văzut-o în realitatea sau au observat pozele postate pe internet au rămas impresionați de cât de adorabilă este, făcând mult mai ușor procesul unei viitoare adopții.

Decizia de salvare a micuței feline a fost una extraordinară pentru un suflet aflat în nevoie, care ar fi avut șanse minime să trăiască, dacă nu ar fi venit mama sa într-un final.