Ce sunt animalele-spirit? Ele îți pot influența viața! Asemenea îngerilor, animalele-spirit sunt entități binevoitoare. Aceste spirite te ajute și să te susțină în călătoria ta interioara și exterioară. Fiecare om are un animal-spirit care îl guvernează și stă alături de noi atâta vreme cât este necesar.

Cu ce vin Animalele-Spirit la tine?

  • Energia Ursului este legată de curaj si de dulceața vieții. De asemenea, în momentele când te simți singur(ă), invocă energia lui pentru putere și claritate.
  • Vulpea vine să te învețe cum să observi și cum să fii invizibil față de dușmani. Ea îți arată comfortul propriei persoane, cum să treci cu grație prin situații dificile, și cum să asculți. Cu toate că vulpea în plan fizic este asociată cu șiretenia, în plan energetic, vibrația acestei entități este foarte ridicată.Bufnița este simbolul înțelepciunii și al medicinei pământului. Ea te ajută să ajungi la înțelegerea divină, te învață despre polaritatea lumină-întuneric, și te ghidează prin subconștient.
  • Cerbul sau Căprioara simbolizează gentilețea. Ea este Animalul-Spirit al celor cu o minte prea analitică, al celor care tind să judece prea mult și să se închidă în ei.
  • Pantera neagră vine în sprijinul celor care nu și-au îmbrățișat încă potențialul. Ea cheamă la acceptarea instinctelor, însănătoșire fizică și conectarea profundă cu mediul natural.
  • Jaguarul invită la finețe și precizie. El este animalul celor puternici și umili, al lucrătorilor cu lumină si al celor care învață receptivitatea.
  • Broasca-țestoasă este animalul celor care se confruntă cu lipsa de răbdare. Acest Animal-Spirit te învață că timpul așează toate lucrurile, te învață moderația și facilitează accesul la diferite dimensiuni ale ființei.
  • Energia Iepurelui este benefică pentru cei care au nevoie să își acutizeze simțurile, pentru cei care nu experimentează comfortul, pentru cei care trăiesc în teamă și nu simt abundența. Invocă Iepurele pentru a-ți amplifica creativitatea și pentru fertilitate.
  • Insecta Călugăriță reprezintă un ghid divin pentru cei înclinați înspre cunoaștere de sine, deschiderea minții și decalcifierea glandei pineale.
  • Vulturul este energia eliberării, a forței și a demnității. Vulturul este Animalul tău Spirit atunci când te confrunți cu nesiguranță, neîncredere în tine, atunci când te simți pierdut și neputincios, notează zenivers.ro.