De 5997 Vizualizari

Ce face Marius Chirca pentru animalele SALVATE – FOTO

Ce face Marius Chirca pentru animalele salvate de la Kola Kariola – FOTOriola!

Viața animaleleor fără stăpân este foarte grea, mai ales atunci când sunt abandonate și trăiesc pe străzi. Ele au o rata de supraviețuire mult mai scazută, în comparatie cu cele adoptate, iar moartea și rănirea lor sunt cauzate de obicei de condițiile meteo extreme, de bolile transmisibile, de mașini și de luptele teritoriale.

La toate aceste lucruri s-a gândit Marius Chirca, cel care a pus bazele Asociației Kola Kariola. Pentru că oamenii nu mai vin să adopte animale și pentru că are în grijă foarte multe animale cu probleme grave de sănătate, el a început de ieri construirea unui nou adăpost.

„Ceea ce trebuia să încep acum trei săptămâni, am reuşit să încep de ieri. În sfârşit m-am reapucat de construcţii. Ştiţi bine că am foarte mulţi paralizaţi şi chiar dacă ei stau în adăpost în condiţii bune, vreau să le creez un loc, numai al lor, de 5 stele. Aici vom face trei ţarcuri cu o suprafaţă de 300 mp, iar toată zona alocată acestor căţei va fi de 500 mp. Ne-am apucat de fundaţie, vom turna placă de beton, construcţia, inclusiv gardurile laterale vor fi de bca. Pe toată suprafaţă se va pune gresie, vor avea sistem de încălzire, baie, boiler pentru apă caldă, canalizare cu fosă separată şi 200 mp de spaţiu cu gazon unde să se poată juca fără a-şi provoca răni şi fără a fi deranjaţi de ceilalţi căţei. Ne trebuie cel puţin 3 cife de beton, un palet de ciment, un palet de multibat, cel puţin 10 paleţi de bca, fier de 12 ptr fundaţie…..şi manoperă.
Zilnic am să postez poze cu modul în care evoluează construcţia şi am să va rog zilnic să încercaţi care cum puteţi să donaţi pentru construcţia acestui minunat loc.
După ce vom finaliza acest proiect, vom începe construcţia altor 35 de ţarcuri pentru că am încă 17 ţarcuri improvizate şi nu sunt foarte mulţumit de condiţiile în care stau căţeii.
Va spun sincer că la capitolul donaţii stăm foarte rău, doar câţiva Oamenii mai trec pe la banca şi mai fac donaţii către noi. Zona paralizaţilor costă cca 6000-7000 eur şi în paralel trebuie să acoperim cheltuielile zilnice care se ridică la suma de cca 600 lei.
www.asociatiakolakariola.com
Ron: RO43RZBR0000060016698751
Euro: RO53RZBR0000060016698765
USD: RO90RZBR0000060016698778
Beneficiar: Asociaţia pentru protecţia animalelor Kola Kariola
CIF: 33115589
Banca : Raiffeisen Bank
Cod Swift: RZBRROBU
PayPal: asociaţia.kolakariola@yahoo.ro”

Sursă foto: Facebook

2 Comentarii

  1. Sa aiba sanatate si viata lunga toti acesti oameni cu suflet mare!Maine merg la banca si depun in cont ceva bani.
    Poate se pot ocupa si de cei doi minunati caini politisti care au devenit ,,povara,, pentru cei carora le-au castigat salariile.
    Revoltator!

  2. UN OM CU UN <SUFLET-MARE! DL.Marius CHIRCA!!!!!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X