De 457 Vizualizari

Ce s-a intamplat cu un raton descoperit ascuns sub bancheta dintr-un tren?

In Canada, un raton (urs spalator) a determinat o carantina dupa ce s-a ascuns sub bancheta dintr-un vagon de tren ce iesea din Toronto. Animalul a fost descoperit de controlorul Tyler Kay, care a postat pe Twitter chiar si o fotografie, asta dupa ce un pasager a dat alarma in legatura cu prezenta animalului. Zona a fost imediat izolata, iar pasagerii au fost indepartati de animal.

„Judecand dupa cercurile intunecate din jurul ochilor, micutul asta ar fi trebuit sa doarma un pic mai mult „, a notat Tyler Kay  in postarea atasata imaginilor.

Cand a fost descoperit ratonul, personalul de tranzit nu a oprit trenul, iar prezenta s-a a starnit o discutii aprinse pe retelele sociale. Primarul orasului  Toronto, John Tory, a afirmat ca animalul, pe care utilizatorii de Twitter l-au botezat Rocky, ”nu mai era binevenit in oras”. „Eu l-am exilat pe acest raton. El stie de ce”, a scris John Tory.

Se pare ca animalul ar fi ajuns in tren prin pubele de gunoi.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X