De 1593 Vizualizari

Ce rani i-a lasat lui DiCaprio ursul grizzly, din The Revenant?

The Revenant este filmul momentului, despre care vorbeste toata lumea. Si nu doar Oscarul lui DiCaprio se vorbeste, ci si despre cea mai infioratoare scena din film: cea in care Hugh Glass, personajul jucat de Leonardo DiCaprio este atacat cu bestialitate si sfasiat de un urs grizzly.

In mod miraculos, exploratorul Hugh Glass supravietuieste, insa se alege cu niste rani ingrozitor de adanci si dureroase.

leo1

Regizorul filmului, Alejandro G. Inarritu a dorit, potrivit procinema.ro, o abordare cat mai realista a scenei luptei. Pentru asta, actorul a petrecut in fiecare zi de filmari cate 5 ore la machiaj: echipa de make-up a realizat un „spate” prostetic cu rani, dupa o cercetare minutioasa si istorica a povestii reale a exploratorului Hugh Glass.

Echipa a aflat ca ranile s-au intins pe tot corpul lui Glass, asa ca au folosit un „spate” din silicon, cu rani care „sangerau”, si i-au pus si un picior fals de lemn. Apoi i-au realizat niste taieturi de-a lungul fetei, ca sa para cat mai realist.

leo2

Duncan James, seful echipei care s-a ocupat de machiajul extraordinar, a mai lucrat la productii ca Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2, The Grand Budapest Hotel sau The Last Samurai.

Imaginea in care actorul este la machiaj a strans milioane de vizualizari dupa ce a fost urcata pe site-ul Imgur. De altfel, „The Revenant” a primit, printre cele 12 nominalizari la Oscar, nominalizare si pentru „cel mai bun machiaj” si „cele mai bun costume”.

Filmul The Revenant, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, este inspirat din fapte reale si prezinta povestea lui Hugh Glass. Acesta face parte dintr-un grup care merge intr-o expeditie in Muntii Stancosi, dar este prins de un urs grizzly si sfartecat. Di Caprio spune ca, atunci cand a citit scenariul, s-a gandit imediat ca Tom Hardy ar fi potrivit pentru unul dintre roluri – mai exact, cel al unui personaj negativ.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X