Sari la conținut
Home » Ce nu face stăpânul pentru câinele său! Un bărbat a plătit o sumă enormă pentru albirea dinților patrupedului

Ce nu face stăpânul pentru câinele său! Un bărbat a plătit o sumă enormă pentru albirea dinților patrupedului

Albirea dinților patrupedului l-a costat mult pe un bărbat, care s-a ales și cu critici din partea socrilor săi cu privire la prețul acestei proceduri. Aceasta a costat 5.500 de lire, iar socrii lui au crezut că bărbatul „a înnebunit”, întrucât nu au înțeles de ce procedura a costat atât de mult.

Posesorii de animale de companie știu cel mai bine cât de mult costă îngrijirea lor, ele necesitând pe lângă mâncarea de calitate, vizite regulate la medicul veterinar pentru a determina starea de sănătate a patrupedelor.

Un bărbat din Marea Britanie cunoaște acest aspect, astfel că a dorit să-i ofere cățelului său cele mai bune condiții de viață și tot ce a avut nevoie ca animăluțul să fie vesel și sănătos.

Câinele a beneficiat de albirea dinților, întrucât i s-au îngălbenit în timpul unei intervenții

El a povestit pe o rețea de socializare de ce a apelat la albire profesională pentru animalul său de companie. A avut nevoie, a precizat el, după ce cățelul a fost supus unei intervenții și a fost sedat.

Albirea dinților patrupedului a fost necesară, întrucât, în timpul unei intervenții, câinelui în vârstă de 12 ani au început să i se îngălbenească dinții, iar stăpânul său a apelat la această procedură de albire pentru ca totul să fie în regulă și câinele să fie sănătos din toate punctele de vedere.

„Când l-au sedat pentru procedură, dinții lui și-au pierdut culoarea, așa că a trebuit să se oprească. Ulterior, el a trecut printr-o serie de examinări pentru a determina dacă era suficient de sănătos încât să-l supună din nou unei astfel de intervenții.

Aceste examinări au inclus screening-uri cardiace și analize de sânge. După ce au venit rezultatele, ne-au dat undă verde și ne-au îndrumat către un specialist pentru a-i face albirea.

Când am fost la control, medicul a decis că trebuie să-i extragă mai mulți dinți și să-i facă o biopsie, dar și o radiografie a gurii”, a afirmat bărbatul, potrivit Digi Animal World.