Sari la conținut
Home » Caz șocant în Suceava! O cățelușă a fost bătută până când a rămas fără un ochi

Caz șocant în Suceava! O cățelușă a fost bătută până când a rămas fără un ochi

  • de

Caz șocant în Suceava! O cățelușă a fost bătută până când a rămas fără un ochi.

Asociația Casa lui Patrocle a făcut public un caz de-a dreptul scandalos!

Din păcate, violența asupra animalelor de companie pare să nu se mai oprească vreodată. De această dată, în Suceava, o cățelușă pe nume Nika a fost bătut atât de grav, încât i-a fost scos un ochi.

Chiar dacă a fost înființată Poliția Animalelor, se pare că pe unii oameni lipsiți de orice urmă de înțelegere, iubire sau empatie, nu îi interesează, și continuă să agreseze animalele, într-un mod teribil.

Nika a avut nevoie de operație și a rămas fără un ochi după abuzurile la care a fost supusă!

Potrivit asociației „Casa lui Patrocle”, care a preluat cățelușa, animalul este foarte blând, dar puternic traumatizat de pe urma loviturilor încasate. Din nefericire, un tată alcoolic a folosit-o drept sac de box pentru a-și ascunde frustrările vieții, iar bietul animal a fost chinuit o bună perioadă de timp:

Nika e operată, are ochiul scos și multe traume-n suflet, ne trebuie mult timp pentru reacomodarea și reabilitarea ei sau poate doar de un om bun. Unul care să citească povestea noastră și să decidă că-i poate fi alături acestei micuțe în drumul ei spre vindecare, căci dacă rănile trupești au fost bandajate, cele sufletești încă coexistă. O propunem pentru adopție și ne rugăm ca ea să aibă norocul după care alții tânjesc, să plece repede din adăpost către un loc mai bun și mai vesel, unde recuperarea să se realizeze-n timp util”, potrivit mesajului postat pe Facebook.

Fiecare donație contează și îi ajută pe voluntari să salveze cât mai multe animale!

Nika este o cățelușă de talie medie și are 1 an și o lună. Este de blândă, prietenoasă și iubitoare atât cu adulții cât și cu copiii și sociabilă cu alte animale, fie ele câini sau pisici.

Cățelușa este deparazitată intern și extern, complet vaccinată și urmează să fie sterilizată.

Sperăm în pedepsirea drastică a vinovatului, iar asociația a dat startul unei campanii de donații, bani care sunt folosiți în tratamentul și hrănirea sutelor de animale abandonate și preluate de asociație.