Sari la conținut
Home » Căutarea a luat sfârșit pentru o pisică fără stăpân! Dorința puternică de a trăi i-a salvat viața

Căutarea a luat sfârșit pentru o pisică fără stăpân! Dorința puternică de a trăi i-a salvat viața

Căutarea a luat sfârșit pentru o pisică fără stăpân! Dorința puternică de a trăi i-a salvat viața.

O pisică adorabilă, cu o voinţă incredibilă de a trăi!

În centrul atenției în următoarea poveste se află Pistachio, o pisicuță cu totul deosebită! Ea a venit pe lume pe străzile din Los Angeles, fără familie şi nici altcineva care să aibă grijă de ea. În ciuda eforturilor sale, nimeni nu a dorit să o primească înăuntru.

Potrivit thedodo.com, Desiree, voluntară la Alley Cat Rescue, se afla în apropierea zonei pe unde hoinărea Pistachio. Atunci, aceasta a decis imediat că trebuie să o salveze pe această pisicuţă fără adăpost.

„Un rezident ne-a povestit despre această pisicuţă înfometată, care îşi caută o locuinţă. Nu a durat prea mult până când am găsit-o în faţa unei uşi pe o verandă, tocmai în momentul în care era alungată”, povesteşte Desiree.

Biata pisică era plină de murdărie şi purici şi avea o infecţie la căile respiratorii superioare. Dar chiar dacă nu se simţea bine, era extrem de drăgălaşă.

După ce a ajuns în grija asociaţiei Alley Cat Rescue, Desiree a reuşit să găsească o casă temporară pentru Pistachio. Pisica a fost extrem de fericită că are în sfârşit un acoperiş deasupra capului şi părinţi adoptivi care să o iubească!

Pistachio s-a adaptat imediat să locuiasca împreună cu celelalte surate ale sale. Îl plăcea în mod special pe Butterbean, un pisoi care era cu câteva luni mai tânăr decât ea. Ea se purta cu el ca și cum ar fi fost sora lui mai mare!

Tatăl adoptiv al lui Pistachio a publicat o actualizare pe Facebook. „Actualizare Pistachio! Ea se adaptează bine în noua locuinţă şi se înţelege de minune cu celelalte pisici!”

Căutarea a luat sfârșit