Sari la conținut
Home » Câți bani a câștigat Cheluțul? Este cel mai bogat câine din România?

Câți bani a câștigat Cheluțul? Este cel mai bogat câine din România?

Este cel mai bogat câine din România?

Este cel mai bogat câine din România? Este cunoscut faptul că Dorian Popa obține venituri substanțiale din activitățile sale online, dar și câinele său, Cheluțu’, contribuie la acest succes financiar. Acesta a dezvăluit că până acum, Cheluțu’ a câștigat impresionanta sumă de 150.000 de euro.

Dorian Popa este cunoscut pentru versatilitatea sa, îndrăgind să se implice în mai multe activități simultan, însă se simte cel mai confortabil pe platforma YouTube.

Este cel mai bogat câine din România?

Este evident că succesul lui Dorian Popa se reflectă în cifrele conturilor sale bancare, iar chiar și Cheluțu’, patrupedul său de companie, a contribuit la această prosperitate financiară.

Totuși, Dorian Popa a dezvăluit că se teme să nu-i fie furat câinele, amintind de incidentul notoriu în care celebra artistă Lady Gaga a fost implicată în furtul câinelui ei.

„Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu pățesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Cheluțu e prințul casei, are halat Versace”, a declarat Dorian Popa în cadrul podcastului.

Dorian Popa a povestit și cum a ales numele Cheluțul pentru animalul lui de companie. „Este foarte simplă, eu când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii.

El nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată. Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci”.

Acest tânăr a strâns diverse replici din celebrele vloguri ale lui Dorian

S-a aflat că originile ideii piesei au o poveste interesantă. Ideea piesei nu i-a aparținut direct lui Dorian Popa. Ci mai degrabă unui tânăr cu un canal de YouTube intitulat ,,În mintea lui Andrew.”

Acest tânăr a strâns diverse replici din celebrele vloguri ale lui Dorian. Concentrându-se în special pe momentele în care Dorian îl îndemna pe Cheluțu să învețe să înoate.

,,Eu spunându-i, hai tati, hai în apă, înoată Cheluțu, înoată la apă mare. Dragoș, pentru că așa îl cheamă pe puști, a luat câteva voci și le-a pus pe un negativ destul de funny și a ieșit acest colaj care mie mi-a sunat foarte bine”, a zis Dorian.

De la acea idee inițială, totul s-a dezvoltat și a evoluat într-un succes răsunător, cu pași administrativi suplimentari și o mulțime de muncă din partea lui Dorian și a echipei sale. Restul, cum s-ar spune, este istorie, conform viva.ro.