Câteva luni de libertate, transformarea uimitoare a unei cățelușe ținută închisă într-un garaj!

Opt ani a fost ținută închisă într-un garaj!

Pentru Lola, o cățelușă ținută închisă într-un garaj întunecat timp de opt ani, viața de afară reprezenta o perspectivă temătoare și necunoscută. Foştii proprietari nu au lăsat-o niciodată liberă, aşa că animalul nu a văzut niciodată lumina soarelui şi singurul său culcuş era podeaua rece de beton.

Potrivit thedodo.com, norocul acesteia a fost o femeie care a decis să sune organizaţia AMA Animal Rescue, pentru a putea investiga cazul.

Atunci când voluntarii au apărut, ei se aşteptau să fie temătoare şi agresivă, deoarece nu văzuse niciodată atât de mulţi oameni. În schimb, căţeluşa i-a primit dând bucuroasă din coadă şi gata oricând să-şi facă noi prieteni.

După un control amănunțit la medicul veterinar, ea a fost mutată într-un adăpost unde a petrecut foarte puţin timp, deoarece o femeie cu suflet mare a decis să o adopte, fiind impresionată de povestea ei de viață.

În ciuda importantelor schimbări petrecute într-o perioadă scurtă de timp, Lola s-a adaptat rapid în noua sa locuinţă şi stilului de viaţă confortabil.

„Ea şi-a dat seama imediat unde sunt locurile unde poate să doarmă şi care dintre ele este mai moale şi mai confortabil pentru ea”, povesteşte von Saher.

„Lola a luat câteva perne de pe patul meu şi a pus stăpânire pe ele”, a spus von Saher. „Când am ajuns acasă, am găsit-o cocoţată pe perne. Era în mijlocul patului dormind pe pernele mele. A fost ca în povestea ‘Prinţesa şi bobul de mazăre’, unde domniţa ajunge să doarmă pe mai multe perne de puf.”

Câteva luni de libertate
Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da