Sari la conținut
Home » Câteva luni de libertate, transformarea uimitoare a unei cățelușe ținută închisă într-un garaj!

Câteva luni de libertate, transformarea uimitoare a unei cățelușe ținută închisă într-un garaj!

  • de

Câteva luni de libertate, transformarea uimitoare a unei cățelușe ținută închisă într-un garaj!

Opt ani a fost ținută închisă într-un garaj!

Pentru Lola, o cățelușă ținută închisă într-un garaj întunecat timp de opt ani, viața de afară reprezenta o perspectivă temătoare și necunoscută. Foştii proprietari nu au lăsat-o niciodată liberă, aşa că animalul nu a văzut niciodată lumina soarelui şi singurul său culcuş era podeaua rece de beton.

Potrivit thedodo.com, norocul acesteia a fost o femeie care a decis să sune organizaţia AMA Animal Rescue, pentru a putea investiga cazul.

Atunci când voluntarii au apărut, ei se aşteptau să fie temătoare şi agresivă, deoarece nu văzuse niciodată atât de mulţi oameni. În schimb, căţeluşa i-a primit dând bucuroasă din coadă şi gata oricând să-şi facă noi prieteni.

După un control amănunțit la medicul veterinar, ea a fost mutată într-un adăpost unde a petrecut foarte puţin timp, deoarece o femeie cu suflet mare a decis să o adopte, fiind impresionată de povestea ei de viață.

În ciuda importantelor schimbări petrecute într-o perioadă scurtă de timp, Lola s-a adaptat rapid în noua sa locuinţă şi stilului de viaţă confortabil.

„Ea şi-a dat seama imediat unde sunt locurile unde poate să doarmă şi care dintre ele este mai moale şi mai confortabil pentru ea”, povesteşte von Saher.

„Lola a luat câteva perne de pe patul meu şi a pus stăpânire pe ele”, a spus von Saher. „Când am ajuns acasă, am găsit-o cocoţată pe perne. Era în mijlocul patului dormind pe pernele mele. A fost ca în povestea ‘Prinţesa şi bobul de mazăre’, unde domniţa ajunge să doarmă pe mai multe perne de puf.”

Câteva luni de libertate