Sari la conținut
Home » „Cățelușa invizibilă”. Povestea tristă a lui Carlie

„Cățelușa invizibilă”. Povestea tristă a lui Carlie

bizbrasov.ro

Din cuprinsul articolului

„Cățelușa invizibilă”. Carlie a ajuns la Humane Society of Broward County când era doar un cățeluș. Trăise ca un câine al străzii în Insulele Cayman și era incredibil de speriată când a ajuns la adăpost.

Indiferent prin ce trecuse, fusese foarte afectată și i-a fost greu să iasă din carapacea ei.

Noul mediu

Un cățeluș vesel
Un cățelus vesel care stă într-un câmp de flori

Carlie era curioasă în legătură cu noul ei mediu, dar cu cât stătea mai mult timp în adăpost, cu atât începea să se închidă mai mult. Mediul aglomerat era prea mult pentru ea.

Ceea ce avea nevoie mai mult decât orice era un cămin iubitor.

„Carlie nu s-a descurcat bine în mediul din adăpost și a devenit din ce în ce mai timidă și retrasă.”. Aceasta a fost declarația lui Susan Leonti. Femeia este un specialist în marketing digital la Humane Society of Broward County. „Frica ei a făcut-o să se ascundă în spatele cotețului, unde nu era vizibilă pentru oamenii care treceau pe acolo. Era atât de bine ascunsă încât a devenit cunoscută sub numele de câinele invizibil”.

Prietenii lui Carlie de la adăpost își doreau cu disperare să o scoată de acolo. Aceștia voiau să o ducă într-un cămin pentru totdeauna, unde ar putea în sfârșit să se dezvolte.

Astfel, aceștia au pus la cale un plan pentru a încerca să facă acest lucru să se întâmple.

„Cățelușa invizibilă”

În ciuda progreselor sale, Carlie încă nu fusese adoptată, așa că adăpostul a decis să pună un panou pe cușca ei. Scopul era de a le spune oamenilor povestea câinelui invizibil.

„Am pus semnul pe cușca lui Carlie pentru ca potențialii adoptatori care treceau pe acolo să se oprească și să o observe”, a spus Leonti. „Chiar dacă vedeam progrese în comportamentul lui Carlie, ea era încă incredibil de timidă și foarte ascunsă în comparație cu ceilalți câini din adăpostul nostru”, potrivit thedodo.

Aceasta a mai spus și că: „Videoclipul lui Carlie și semnul ei sunt ceea ce a ajutat-o pe Carlie să fie adoptată. Noua ei mamă a văzut videoclipul sfâșietor pe Facebook și a știut că era menită să fie familia pentru totdeauna a lui Carlie”.