Sari la conținut
Home » Cățelul cu șase picioare uimește lumea!

Cățelul cu șase picioare uimește lumea!

Povestea emoționantă a câinelui din Teaca

Cățelul cu șase picioare uimește lumea! Un adăpost pentru animale din Regatul Unit a devenit subiectul principal al atenției publicului în urma salvării unui cățel cu o anomalie neobișnuită. Acesta s-a născut cu șase picioare.

Femela din rasa Cocker Spaniel a fost adusă la un cabinet veterinar local în data de 27 septembrie, după ce a fost găsită abandonată într-o parcare din Pembroke Dock.

Cățelul cu șase picioare uimește lumea!

Adăpostul pentru animale din Pembrokeshire a împărtășit povestea neobișnuită a cățelușului pe pagina lor de Facebook. A apelat la proprietarul său sau oricine deținea informații despre acest animal să se prezinte la centrul lor.

Personalul adăpostului a inițiat un plan de tratament în colaborare cu medicii veterinari locali.

,,Nu avem idee de ce s-a născut cu acest defect”, a mărturisit Mikey Lawlor din Greenacres într-un interviu. ,,N-am mai văzut așa ceva până acum”.

Cu o notă creativă, cățelușul a fost botezat Ariel. După personajul din „Mica Sirenă”. Datorită aspectului picioarelor sale suplimentare, care aminteau de o coadă.

Cu toate picioarele în plus, Ariel a fost supusă unei atente evaluări medicale. Iar medicii veterinari au concluzionat că organele sale interne sunt sănătoase și nu prezintă alte probleme majore.

Ariel câinele cu 6 picioare
Ariel câinele cu 6 picioare

Medicii veterinari plănuiesc să reevalueze starea lui Ariel peste o lună

Totuși, s-a constatat că pelvisul său nu s-a dezvoltat corect din cauza articulației suplimentare a șoldului.

Medicii veterinari plănuiesc să reevalueze starea lui Ariel peste o lună, luând în considerare eliminarea membrelor suplimentare și explorarea funcționalității picioarelor rămase.

Există o posibilitate că aceasta va trebui să-și piardă unul dintre picioare. De ce? Din cauza structurii inegale a membrelor suplimentare și a pelvisului. Însă aceasta depinde de evoluția situației.

Chiar dacă tratamentul promite a fi lung și implică intervenții chirurgicale, precum și perioade extinse de recuperare. Medicii veterinari din adăpost sunt optimiști în ceea ce privește posibilitatea de a-i oferi lui Ariel o viață cât mai normală posibil.

Cățelușa s-a adaptat minunat în adăpostul pentru animale, primind vaccinurile necesare, dar și multă iubire, atenție, mâncare de calitate și vizite frecvente din partea comunității locale, conform dcnews.ro.