Sari la conținut
Home » Cățelul care a uimit lumea cu abilitățile sale. A doborât recordul!

Cățelul care a uimit lumea cu abilitățile sale. A doborât recordul!

Cățelul care a uimit lumea cu abilitățile sale. A doborât recordul! sursa foto: dreamstime.com

Un câine care a doborât recordul mondial, pe nume Sounders, a participat într-un weekend la o competiție de scufundări pe docuri în San Diego. Cățelul care a uimit lumea cu abilitățile sale.

Un câine care a doborât recordul a uimit spectatorii la o competiție de dock diving. Un Whippet în vârstă de 8 ani, pe nume Sounders, a călătorit tocmai din statul Washington împreună cu ,,mama lui”, Laurel Behke, pentru a participa la competiție.

Cățelul care a uimit lumea cu abilitățile sale

Cățelul care a uimit lumea cu abilitățile sale. Toamna trecută, Sounders a făcut o săritură verticală de 3,5 metri, stabilind un nou record. În acest an, el și-a depășit așteptările în competiția de sărituri în apă.

,,Nu a existat niciodată un câine în lume care să fi sărit mai departe sau mai sus decât el”, a declarat Behke pentru agenția de știri. ,,A sărit 36 de metri și 11 centimetri”, a adăugat stăpâna.

Performanța lui Sounders și- a mulțumit în mod clar mămica. ,,Îl iubesc mult, foarte mult pe acest câine. Este prietenul meu. Merge peste tot cu mine”, a spus ea. ,,Am 9 Whippets și sunt speciali. Ne-am apropiat foarte mult și suntem împreună tot timpul. Este foarte special și este un câine foarte dulce”, a mai zis aceasta.

Următorul pas pentru Sounders? The Incredible Dog Challenge, găzduit de Purina, în octombrie. Peste 100 de alți câini au încercat să câștige titlul de ,,cel mai bun” la concursul de scufundări pentru câini din America de Nord, desfășurat la Valley Center Dog Dock.

,,Este foarte distractiv. Mulți oameni se bucură să vadă cum câinii zboară prin aer și se udă”, a declarat pentru CBS 8 Pam Sheets, dresor canin/proprietar al Wild Dogs Sports Training.

Câinii se scufundă în competiție

Ce face ca un câine să fie bun la scufundări pe docuri? ,,Ei trebuie să vrea să obțină acea jucărie indiferent de situație”, a spus Sheets. Sounders are deja această jucărie.

,,El este unul din milionul de Whippets care are dorința și va face orice pentru a obține acea jucărie”, a spus Sheets despre Sounders. Printre spectatori s-au numărat și copii, care s-au bucurat de prestația lui Sounders.

,,Vreau să mă stropesc!” a declarat Draven, în vârstă de 6 ani, pentru CBS 8. ,,Când câinii lovesc apa foarte tare și te stropesc pe tine, este cel mai tare”, a fost de acord Bradley, în vârstă de 9 ani.

Pentru iubitorii de câini adulți, dock diving este un sport de care se pot bucura atât caninii, cât și companionii lor umani. ,,Află cum să te distrezi cel mai bine cu câinele tău și asta este”, a declarat Sarah Leatherman, proprietara de la Valley Center Dog Dock, conform dogtime.com.

Etichete: