Sari la conținut
Home » Căței tratați ca VIP-uri în Dubai

Căței tratați ca VIP-uri în Dubai

Dubaiul nu încetează să ne surprindă. Stiați că în Dubai, există spații de cazare de lux, centre de zi, până la piscine canine și saloane de îngrijire pline de farmec pentru căței? D, Daubaiul este plin de servicii de răsfăț pentru animale de companie, relatează Euronews.

Răsfăț pentru animalele de companie în Dubai

Înființată inițial ca un serviciu de îngrijire mobil, Shampooch continuă să ofere răsfăț pe roți în dubițele sale comerciale roz și galbene, oferind în același timp și o experiență de salon de lux.

Un Mojito, te rog!

În plus, în inima cartierului rezidențial bogat, Jumeirah, sunt oferite servicii de îngrijire pentru câini și cazare peste noapte în „hotel boutique”.

„La Shampooch, avem o mulțime de tipuri diferite de clientelă, avem oameni din toate naționalitățile diferite. Culturile se amestecă. La fel este și cu câinii, așa că avem toate tipurile de câini”

„Avem clienți care vin la noi pentru a-și îngriji câinii și avem o mulțime de oameni ocupați care pleacă la muncă dimineața, lăsându-și câinii în grădinița noastră.

„Câinii își petrec ziua aici, ceea ce este ca și cum ar veni la școală. Aleargă, își fac prieteni, urmăresc mingi, ies în grădină. Au o zi grozavă. Ei pleacă acasă obosiți, fericiți și mulțumiți, ceea ce este grozav și pentru proprietari.” spune Managing Partner Shaheen Shahani.

Căței tratați ca VIP-uri în Dubai. Hotel și școală pentru câini.

„Avem cam tot ce vă puteți imagina pentru câini”, spune directorul și directorul general al My Second Home, Sean Parker. „Avem hotel, avem și școală pentru câini, servicii de îngrijire, un parc pentru câini și, de asemenea, serviciul nostru de limuzină pentru animale de companie. Avem o serie de apartamente diferite, de la apartamente standard la apartamente deluxe, iar fiecare suită, indiferent dacă este o suită standard sau o suită prezidențială, vine cu o cameră web, astfel încât părinții foarte îngrijorați își pot urmări puii în timp ce dorm noaptea.”

Etichete: