926 Vizualizari

11 oct., 2017 la 9:34 am

Cât de necesare sunt FRUCTELE și LEGUMELE în dieta câinelui tău

FRUCTELE și LEGUMELE în dieta câinelui tău! Cu toții știm că animalele sunt carnivore, dar legumele si fructele, ca și în cazul oamenilor, furnizează o serie de vitamine, minerale și enzime fară de care organismul nu poate funcționa.

Mai mult, atunci când animalul suferă de o lipsă de vitamine sau minerale, instinctiv consumă fructe. Aveți mai jos o listă cu fructe şi legume ce vin ca o mânușă  în dieta campionului tău.

Mere

Da, câinii pot mânca mere. Aceste delicioase fructe sunt o sursă excelentă de vitamine A și C, precum și fibre pentru câinele dvs. Sunt bogate în proteine ​​și grăsimi, făcându-le gustare ideală pentru câinii. Asigurați-vă că îndepărtați mai întâi semințele și cotorul.

Banane

Câinii pot mânca banane în mod moderat. Sunt bogate în potasiu, vitamine, biotină, fibre și cupru. Ele au un nivel redus de colesterol și sodiu, dar datorită conținutului ridicat de zahăr, bananele ar trebui să fie administrate ca recompensă, nu ca parte a dietei obișnuite a câinelui.

Afine

Afinele sunt o hrană superioară bogată în antioxidanți, care împiedică deteriorarea celulelor la om și la câini. Sunt bogate în fibre și fito-chimicale. Învățarea câinelui tău pentru a prinde recompense în aer? Încercați afinele ca o alternativă la recompensele cumpărate din magazin, potrivit infoanimale.net.

ȚELINA

Țelina este o resursă excelentă pentru a îmbunătăți sănătatea inimii patrupedului tău. Această legumă este bogată în calciu, potasiu, fosfor, sodiu, fier și vitaminele A, B, C și ajută la scăderea colesterolului și prevenirea cancerului.

MORCOVII

Morcovul se numără printre gustărica preferată a animalelor și este extrem de sănătos, deoare conține vitaminele A, B, C, D, E și K. Mai mult, această legumă este bogată în potasiu, calciu, fier și săracă în calorii. Morcovul poate fi dat spre consum crud, fiert și copt.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

De ce se BUCURĂ câinele tău când te vede? Crezi că patrupedul te recunoaște? Uite ce spun specialiștii

De ce se BUCURĂ câinele tău când te vede? Crezi că patrupedul te recunoaște? Uite ce spun specialiștii
09 Oct, 2017 la 9:17 amModifica

ROBOTUL DĂDACĂ pe care și animalul tău de companie l-ar agrea

ROBOTUL DĂDACĂ pe care și animalul tău de companie l-ar agrea
10 Oct, 2017 la 5:10 pmModifica

O nouă MODĂ NEBUNĂ ia cu asalt internetul. Este INIMAGINABIL ce haine au creat pentru animale. Foto în articol

O nouă MODĂ NEBUNĂ ia cu asalt internetul. Este INIMAGINABIL ce haine au creat pentru animale. Foto în articol
10 Oct, 2017 la 4:51 pmModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X