Sari la conținut
Home » Cât de mult a afectat-o pe Ioana Ginghină moartea unei pisici

Cât de mult a afectat-o pe Ioana Ginghină moartea unei pisici

Cât de mult a afectat-o pe Ioana Ginghină moartea unei pisici! Ioana Ginghină este o mare iubitoare de animale și a făcut dezvăluiri în public, despre ființa care i-a schimbat viața.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Ioana Ginghină a vorbit despre pasiunea ei pentru animale.

Toată lumea stă numai în casă, nu mai pleacă nimeni, nu mai las nicio pisică afară

„Aurora, una dintre pisici, la un moment dat, a dispărut, a plecat de acasă. Şi nu s-a mai întors şi am aflat după câteva zile că a găsit-o un vecin în curte, murise. Şi, atunci mi s-a părut foarte trist că pisicile aleg să nu moară acasă. Atunci am aflat asta, că ele aleg să se ducă undeva şi să moară. Normal că instinctul meu a fost: Toată lumea stă numai în casă, nu mai pleacă nimeni, nu mai las nicio pisică afară! Mai rămăsesem cu două. Nu le mai las afară pentru că nu vreau să le pierd. Şi au început să miaune, să vrea afară, să facă urât. Am cedat până la urmă pentru că chiar vorbeam cu doctorul nostru veterinar care mi-a zis să nu pun ego-ul meu de a avea această pisică în jurul meu cu fericirea ei. Dacă ea e fericită, are o viaţă de patru ani, dar o trăieşte la maxim”, a povestit Ioana Ginghină.

Moartea felinei i-a schimbat radical viaţa Ioanei Ginghină. Iar atunci a înțeles că animalele de companie nu vor doar afecţiunea stăpânului şi un cămin, ci vor și libertate. Ele vor să vâneze, să prindă şoareci, să se bată cu alte pisici.

„Tu o îngrijeşti, îi dai să mănânce dar ei îi place să se ducă, să vâneze, să prindă şoareci, să se bată cu alte pisici, pe teritoriu, adică să aibă o viaţă palpitantă. Sau o poţi ţine în casă, dar atunci e foarte greu pentru cele care nu stau doar în casă, astea ale mele au şi termen de comparaţie, cum poate să fie viaţa. Şi atunci mi-a zis «Nu mai gândi aşa egoist şi gândeşte-te practic la ce ţi-ai dori tu dacă ai fi în locul ei». Şi am zis «OK, bine, toată lumea afară!»”