Sari la conținut
Home » Cât costă un cățel de buzunar

Cât costă un cățel de buzunar

Cât costă un cățel de buzunar este relativ greu de stabilit, prețul acestora variind în funcție rasa dorită și pedigree-ul micului pui de cățel.

Un cățel de buzunar poate fi o alegere minunată pentru cei care caută un companion mic și iubitor. Acești câini sunt cunoscuți pentru dimensiunile lor reduse și personalitățile lor jucause, fiind perfecți pentru cei care locuiesc în apartamente sau care călătoresc des. printre rasele care sunt considerate căței de buzunar se numără: Yorkshire Terrier TOY, Pudel, Shih tzu toy, Chihuahua de buzunar…

Cât costă un cățel de buzunar. Pomeranian cea mai scumpă rasă

Costul unui cățel de buzunar poate varia în funcție de rasă, vârstă, sex și proveniență. În general, prețul unui cățel de buzunar poate începe de la câteva sute de lei și poate ajunge până la câteva mii de lei, în funcție de criteriile menționate anterior. Dacă un Bichon Maltez Toy poate fi achizitionat la 200 Euro, un pui de Yorkshire Terrier TOY il putem achiziționa undeva în jurul sumei de 350 Euro. Un cățeluș din rasa Pomeranian ajunge și la 1000 euro.

Un aspect important de luat în considerare atunci când achiziționați un cățel de buzunar este sursa de la care îl cumpărați. Este recomandat să vă orientați către crescători responsabili sau adăposturi pentru animale, pentru a vă asigura că veți primi un cățel sănătos și bine îngrijit.

Pe lângă costul inițial al achiziției unui cățel de buzunar, trebuie să luați în considerare și cheltuielile suplimentare pe care le implica îngrijirea sa.

Acestea pot include hrana, vizitele regulate la medicul veterinar pentru vaccinări și controale de rutină, jucării și alte accesorii necesare pentru confortul și fericirea companionului dvs. blănos.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că aveți timpul și resursele necesare pentru a vă îngriji corespunzător de un cățel de buzunar. Acești câini au nevoie de multă atenție, exercițiu și socializare pentru a se dezvolta sănătos și fericit.

exemplare superbe de Bichon Frise; sursă foto: lovetoknowpets.com
exemplare superbe de Bichon Frise; sursă foto: lovetoknowpets.com

În concluzie, costul unui cățel de buzunar poate varia în funcție de diferiți factori, iar este important să luați în considerare toate aspectele financiare și logistice înainte de a lua decizia de a adăuga un companion blănos în viața dvs. Cu o planificare adecvată și multă dragoste și grijă, un cățel de buzunar poate aduce multă bucurie și fericire în viața dvs.