Sari la conținut
Home » Carmen Tănase, mare iubitoare de animale. Își alocă aproape tot timpul patrupedelor

Carmen Tănase, mare iubitoare de animale. Își alocă aproape tot timpul patrupedelor

Actrița îngrijește cu multă dragoste cele 17 patrupede. Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi, iar în urmă cu puțin timp, ea a declarat că se mută din București la țară, fiind înconjurată de 17 suflete: 3 câini și 14 pisici. Aceasta le acordă multă atenție și iubire, iar timp pentru un concediu nu prea mai are.

Nu îi plac destinațiile agitate și aglomerate, însă își dorește să meargă câteva zile la mare, pentru a se relaxa. Momentan, acest lucru nu este posibil, pentru că nu are cine să aibă grijă de animalele sale, în cazul în care aceasta și-ar lua o vacanță.

Actrița nu a mai fost de doi ani într-o vacanță

În 2020, nu a reușit să plece din cauza restricțiilor din pandemie, iar în 2021 s-a ocupat de mutarea din București și timpul nu i-a mai permis.

„Nu, nu vreau agitație! La mare îmi place să merg. Anul trecut, de exemplu, n-am fost pentru că m-am ocupat de mutare. Și a fost greu, pentru că ne-am mutat în mai și apoi, până am aranjat, până am mai făcut niște modificări, n-am avut când să mă duc eu. S-a dus Tudor, iar cu un an înainte a fost mizeria asta și iarăși nu ne-am dus nicăieri niciunul, că n-aveam voie. Cam de-atunci n-am mai fost în vacanță.

Încerc în vara asta să rup două, trei zile o dată și încă două-trei zile o dată, să merg până la mare. Încerc, pentru că la mine nu e ușor, fiindcă trebuie să rămână cineva aici. E complicat, trebuie să programez lucrurile, să fie cineva care să le suporte pe descreieratele astea de pisici, care fac numai prostii. Maică-mea trebuie să rămână în siguranță, nu e simplu, dar o să rup câteva zile.”, a dezvăluit Carmen Tănase pentru Viva.ro.

Cea mai mare pisică are 19 ani                   

Actrița îngrijește cu multă dragoste cele 17 patrupede, dintre care 14 pisici, iar ”cea mai mare are 19 ani, toate sunt sterilizate și se înțeleg foarte bine cu câinii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine.”, a mai povestit ea.

Vedeta este mulțumită de decizia pe care a luat-o, de a se muta din București la țară.

„Am luat o decizie radicală şi sunt foarte încântată de decizia pe care am luat-o. Cred că e partea cea mai bună din această pandemie. Mi-ar face bine să nu mai văd asfalt, beton, gri, gropi, praf, mizerie şi să mă duc într-un loc unde sunt flori, rapiţă, că văd că e la modă. Eu am un lan de rapiţă, dincolo de gardul meu.”