Sari la conținut
Home » Caprioara cu colţi de lup sau antilopa cu gât de girafă… 5 animale despre care nu ştiai nici măcar că există! Sunt MEGAhaioase!!!

Caprioara cu colţi de lup sau antilopa cu gât de girafă… 5 animale despre care nu ştiai nici măcar că există! Sunt MEGAhaioase!!!

 Caprioara cu colţi arată exact ca o căprioară şi are şi ceva în plus: nişte canini lungi şi ascuţiţi, demni de un lup! Doar masculii din această specie beneficiază de acest surplus de la natură, rolul lor fiind de a vâna mai uşor.Oricum… Nici cu dinţii lungi o căprioară nu poate arată înspăimântător:tuffed1 tuffed2 Tarsier este o primată care are ochii de dimensiunea propriului creier!Tarsierii trăiesc în regiuni din Asia, Europa şi America de Nord şi… Sunt foarte drăgălaşi! Iata-i:Bohol.tarsier_jtlimphoto tarsier tarsier 2Axolotl… sau mai uşor spus, “monstrul marin”. Acest animal este extrem, extrem de haios. Pare că zâmbeşte tot timpul şi e de culoare roz! Chiar nu ştim de ce l-au denumit “monstru”.axolotl-close-up 1axolotl_pic 13.01.25-ces-axolotl_1_582_403 axolot axolotl6rm8 Castravetele de mare e… exact ca un castravete! Doar că e viu şi poate comunica destul de uşor cu ceilalţi castraveţi de mare prin semnale hormonale. E uşor ciudat, dar tot e drăgălaş!sea cucumberGerenuk e o “struţo-cămilă” mai pe româneşte, dar ştiinţific vorbin, e o antilopă cu gât foarte lung, astfel că se aseamănă girafelor. Din imaginile surprinse de diverşi fotografi, pare că gazela Gerenuk nu e mulţumită cu înzestrările de la natură, făcând grimase absolut tot timpul.images tumblr_lpbfm7Dg9K1qfthy3o1_500gerenuk 

Etichete: