De 2207 Vizualizari

Ai un animal de companie? UITE câteva idei pentru amenejarea casei tale…

Luna asta m-am confruntat cu o mare problemă, un pui de câine a dorit cu tot dinadinsul să pună stăpânire pe curtea și inima noastră. După o incercare, cu șanse mici de caștig, de a mă opune am acceptat să devenim familia ei. Sara este o cățelușă maidaneză care a fost botezată de două ori, de la Mitică la Sara, când medicul a spus ca este fată și nu băiat cum credeam noi.

A venit și momentul în care am început negocierile, purtate în trei, legate de locul în care Sara să doarmă. M-am ținut tare, Sara a persistat, timp de o săptămână, să plângă sau să ne certe în fiecare noapte că o lasăm afară în frig în ciuda culcușului confortabil pe o pernă de fulgi pe care i-o cedasem.

Am trecut la etapa următoare: am început să-i caut un coteț. Am găsit niste sugestii interesante pe Stylish Eve, poate pe viitor mă voi apuca de amenajare. Pentru moment, Sara se va bucura de un coteț tradițional.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X