Sari la conținut
Home » Campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor în Ploiești

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor în Ploiești

Primăria Ploiești, în parteneriat cu o asociație și o fundație de protecție a animalelor, organizează o nouă acțiune de sterilizare gratuită pentru câini și pisici. Campania are loc la fostul Liceu „Ludovic Mrazek” din Municipiu Ploiești.

Campania de sterilizare gratuită pentru câini și pisici în Ploiești

Campania de sterilizare gratuită pentru câini și pisici este programată să se desfășoare în perioada 6 – 8 mai 2022, la fostul Liceu „Ludovic Mrazek” din Ploiești.

„Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Asociația “Arca lui Norocel” și cu sprijinul SUST Orphan Animal Clinic at Green Vetcare -Susy Utzinger Stiftung fur Tierschutz – SUST și Fundația „Visul Luanei”, organizează o nouă acțiune maraton în cadrul căreia vor fi efectuate, gratuit, sterilizări pentru câini și pisici, în perioada 06-08 mai 2022, la sediul fostului Liceu “Ludovic Mrazek” din strada Mihai Bravu nr. 241”, a precizat Primăria Ploiești.

O astfel de campanie de sterilizare în care au fost efectuate, gratuit, sterilizări pentru câini și pisici a avut loc în luna martie a acestui an, când sute de ploieșteni au solicitat acordarea acestui tip de servicii medicale pentru animalele lor.

În campania similară care s-a desfășurat, în luna martie a.c., în Ploiești, peste 450 de cetățeni au solicitat acordarea acestor servicii medicale pentru animalele lor.

Astfel, fiind impresionați de numărul mare de ploieșteni care au înțeles că trebuie să fie responsabili cu animalele proprii sau comunitare, organizatorii au decis să deruleze o nouă campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, spre a se limita abandonul puilor rezultați din înmulțirea necontrolată a acestora, dar și în vederea menținerii sănătății populației canine și feline din orașul nostru.

”Cetățenii care doresc să se înscrie în această campanie se pot programa la numerele de telefon 0791631173 – 0730585088 – 07844277932. Este obligatoriu ca animalele să nu fie hrănite cu 12 ore înainte de intervenția medicală”, a anunțat Primăria Ploiești.