De 136 Vizualizari

Campania “ABC-ul Animalelor de Companie” pentru copii!

 

Programul “ABC-ul animalelor de companie”, demarat în luna noiembrie a anului trecut, continuă și în 2013 în școlile din sectoarele 2 și 3 din București. Peste 1.500 de elevi din 15 școli au participat la programul educativ desfășurat de Asociația Producătorilor de Hrană pentru Animalele de Companie (ARPAC), în parteneriat cu Inspectoratul Școlar General al Municipiului București și Asociația Generală a Medicilor Veterinari din România.

Îngrijirea animalelor de companie, pe înțelesul micuților de clasa a doua

Proiectul “ABC-ul animalelor de companie” presupune predarea unor lecții interactive de către un medic veterinar, o singură oră, la fiecare dintre clasele de-a doua. Orele de predare sunt relaxate, pe înțelesul tuturor și axate pe chestiuni concrete despre cum trebuie ales un animal de companie, precum și despre modul în care trebuie îngrijit, hrănit și iubit. 4 medici veterinari, cooptați de ARPAC, povestesc elevilor cum respectarea unor reguli simple îmbunătățesc relația dintre stăpân și animal, prelungind chiar durata de timp în care cei doi se bucură unul de celălalt.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X