De 1080 Vizualizari

CAMARADERIE! Un militar si cainele sau sunt de nedespartit dupa ce au fost raniti in acelasi atac, in Afganistan

Parteneri de doi ani, soldatul Andrew Brown si cainele sau, Rocky, au plecat in luna octombrie de la baza Fort Hood in Afganistan si dupa doua luni, ambii au fost raniti in timpul unei misiuni pe teren. Au fost in continuare nedespartiti, chiar si in spital, dupa cum arata fotografiile care au facut inconjurul lumii, relateaza 20minutes.fr, preluat de Agerpres.

Luati de la locul atacului, Andrew Brown si Rocky au fost transferati impreuna la Kandahar si au primit – in acelasi timp – medalia „Purple Heart”, prestigioasa distinctie acordata in general de armata americana persoanelor ranite sau ucise in misiuni.

Intervievat de postul TV ABC News, soldatul, casatorit si tata a doi copii, a spus ca tot meritul in activitatea lor ii revine lui Rocky. „El face totul. Stiu cum actioneaza. Il duc intr-un sector si el se adapteaza”, a afirmat militarul, care spera sa ajunga cat mai repede pe teren, cu cainele – inca spitalizat si urmand sa fie supus altor interventii chirurgicale, ca de altfel si Andrew.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X