Sari la conținut
Home » Calea spre un adevărat câine de poliție! Un cățeluș abandonat a impresionat doi polițiști aflați în misiune

Calea spre un adevărat câine de poliție! Un cățeluș abandonat a impresionat doi polițiști aflați în misiune

Calea spre un adevărat câine de poliție! Un cățeluș abandonat a impresionat doi polițiști aflați în misiune.

Patrupedul a fost abandonat, hoinărind pe străzi în căutarea oricărui fel de ajutor!

Adorabilul protagonist al următoarei întâmplări este un animal care a avut un început dificil în viaţă, dar care, din fericire, a reuşit să găsească niște oameni cu adevărat speciali!

Străzile din Los Angeles se pot dovedi extrem de periculoase pentru un micuț patruped dezorientat. Însă, doi polițiști aveau să îi schimbe destinul cu totul.

Potrivit thedodo.com, ofiţerii Mercado şi Tavera patrulau pe Bulevardul Hobart atunci când au observat un frumos căţeluş maroniu rătăcind confuz. Imediat le-a fost clar că micuţul avea probleme şi confirmarea a venit atunci când căţeluşul a început să alerge spre poliţişti, fiind convins că le poate cere ajutorul.

Micuţul a început să-i urmeze, având disperată nevoie de cineva care să-l protejeze şi să-i acorde puţină atenţie. Vârsta lui foarte fragedă nu-i permitea să se descurce de unul singur.

https://twitter.com/LAPDHollywood/status/1180555166606479360?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1180555166606479360%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.livebizmedia.com%2Fcatelusul-abandonat-cere-ajutor%2F

Între micuţ şi agentul Mercado s-a stabilit imediat o legătură specială. Cei doi poliţişti l-au luat cu ei şi l-au dus la secţie, „prezentându-l” tuturor colegilor şi punându-i numele Hobart, la fel ca strada pe care a fost găsit.

Ofiţerii au fost atât de impresionaţi şi fericiţi că l-au cunoscut, încât au decis să-l includă pe Hobart în Unitatea de Poliţie din Los Angeles, cu titlu „onorific”.

Tânărul agent Mercado l-a adoptat, luându-l pe Hobart cu el acasă şi oferindu-i toate îngrijirile necesare.

Calea spre un adevărat câine de poliție