Sari la conținut
Home » Legată de un perete timp de 15 ani, o cățelușă a fost salvată de la o viață îngrozitoare!

Legată de un perete timp de 15 ani, o cățelușă a fost salvată de la o viață îngrozitoare!

  • de

Legată de un perete timp de 15 ani, o cățelușă a fost salvată de la o viață îngrozitoare!

O viață plină de durere!

Pentru o cățelușă, un zid și un lanț au reprezentat singurii „prieteni” în cei 15 ani de existență! Nu doar că nu a avut parte de atenție sau dragoste, patrupedul nici măcar nu a primit un nume.

Totul avea însă să fie rezolvat de un bărbat cu suflet mare, Viktor Larkhill, prin intermediul unei asociații internaționale pentru salvarea animalelor. Căţeluşa a fost găsită trăind în condiţii insalubre, murdară, cu blana încâlcită şi cu o tumoare uriaşă sub coadă.

Larkhill şi echipa sa nu numai că au salvat-o şi au dus-o la o unitate veterinară de terapie intensivă pentru a beneficia de tratamentul de care avea nevoie, dar i-au dat şi un nume.

De acum încolo, această biată căţeluşă se va numi Maria. Pentru ea, următoarea perioadă va reprezenta susținerea unui tratament veterinar care o va pune pe picioare, iar ulterior, o familie iubitoare o va adopta!

Legată de un perete și condamnată la o viață îngrozitoare!

Totul a devenit o adevărată poveste de succes, care aduce în centrul atenției, din nou, discuția despre starea animalelor în interiorul unor „familii” cu totul neglijente.