De 16148 Vizualizari

Călătoria de SUPRAVIEȚUIRE a lui Patrick! Povestea acestui câine a uimit o lume întreagă

Stăpânii l-au aruncat de la etajul 22

Povestea lui Patrick a emoționat o lume întreagă! Astfel de fapte nu ar trebui lăsate fără să fie pedepsite de oamenii legii.  S-a dovedit de nenumărate ori că nu exista loc pe acest pământ în care animalele de companie să nu fie maltratate, însa ceea ce a facut un bărbat din America este de neințeles.

Potrivit en.newsner.com, o persoană necunoscută sau chiar stăpânul lui Patrick, a aruncat la gunoi într-o pungă de plastic ca și cum ar fi fost rest menajer, un suflet nevinovat.

El a avut marea șansa să trăiască, deoarece ”punga de gunoi” era prea mare și a înaintat cu greu pe jgheabul de gunoi, iar dacă ar fi ajuns mai repede în partea de jos, câinele ar fi murit deoarece gunoiul este compactat și aruncat în mașina specială de salubrizare. Din fericire, un membru al echipei de întreținere a clădirii l-a găsit Patrick, înainte să fi prea târziu.

Bărbatul a fost șocat atunci când a văzut un câine în gramada de gunoi. A fost un miracol că bietul animal a supraviețuit, având ​în vedere starea gravă în care care se afla. Acesta l-a ridicat cu blândețe pe Patrick și l-a adus la un spital veterinar din apropiere.

La început, medicii au avut suspiciuni că Patrick ar putea trăi până dimineața deoarece era foarte slăbit. Câinele, care are în jur de 2 ani, cântarea doar 8 kilograme când a fost gasit, jumatate din greutatea normală pe care ar trebui sa o aibă, și era atât de slabit încat nu putea sa mănance sau să bea apă. Dar, ca prin magie, el a supraviețuit. Acesta a primit toată îngrijirea medicala necesară​ ​și a câștigat puterea să lupte pentru viață.​

Viata lui Patrick a început să prindă contur și chiar dacă îți vine greu să crezi, acum Patrick este un câine ferici. El a fost adoptat  de către directorul clinicii.

 

   

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

POVESTE EMOȚIONANTĂ! A salvat câinele dintr-un incendiu, iar cățelul a ajuns POMPIER! I VIDEO

POVESTE EMOȚIONANTĂ! A salvat câinele dintr-un incendiu, iar cățelul a ajuns POMPIER! I VIDEO
sursa foto - jurnalul.ro

Un singur comentariu

  1. NU POT SA MI CONTENESC LACRIMILE; CINE-I OM SI CINE ANIMAL…IN CE STARE ERA, CAT SUFERA ANIMALELE IN LUMEA ASTA, PT NISTE MIZERII DE CEEA CE NUMESC oameni…CHIAR DACA SI-A REVENIT, TOT PLANG PT CEILALTI CARE NU AU AC NOROC… SI SUNT DESTUI…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X