De 14089 Vizualizari

Călătoria de supraviețuire a lui Oliver. Povestea acestui câine abandonat i-a UIMIT pe medicii veterinari

Călătoria de supraviețuire a lui Oliver scoate în evidență puterea fără margini de compasiune!

Oliver , un pui de câțel, a fost găsit pe marginea unui drum de o echipă de salvatori din India. Pentru că  muștele roiau ​în jurul lui, salvatorii au crezut că este mort. Deși era foarte slăbit, cățelul abandonat a luptat cu toată puterea pentru a supravietuii.

Cei de la asociațioa pentru protecția animalelor s-au grabit să-i acorde primul ajutor avand în vedere că avea pulsul slabit și abia mai putea să respire. După administarea fluidelor, l-au înconjurat cu sticle de apă caldă și i-au masat corpul pentru a-l încalzi. În mai puțin de o oră s-au văzut primele semne de redresare. Dupa ce a fost stabilizat, i-au fost administrate antibiotice pentru a elimina infecțiea respiratorie cu care se confrunta vietatea, potrivit ntd.tv.

Munca asiduă a medicilor veterinari a durat două luni, perioadă în care Oliver și-a revenit complet și a devenit un câine adorabil, astfel le-a adus o satisfacție deplină celor care au particiapat la salvarea lui.

Aceasta este călătoria de supraviețuire a lui Oliver, care scoate în evidență puterea fără margini de compasiune!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X