Sari la conținut
Home » Cabinetul veterinar care este ca o casă de vacanță!

Cabinetul veterinar care este ca o casă de vacanță!

Cabinetul veterinar care este ca o casă de vacanță!

Cabinetul veterinar care este ca o casă de vacanță!Spitalul Veterinar Pet Stuff din București a reușit să depășească temerile multor proprietari de pisici în legătură cu vizitele la veterinar prin crearea unui mediu prietenos și adaptat special pentru aceste animale.

Echipa spitalului, formată din medici precum dr. Alexandru Buzdea, dr. Ruxandra Tenia și dr. Cristian Cristea, a dezvoltat strategii și facilități menite să ofere pisicilor un confort sporit în timpul consultațiilor medicale.

Cabinetul veterinar care este ca o casă de vacanță!

Cu o experiență de peste 15 ani și participarea la cursuri de pregătire continuă în domeniul bunăstării animalelor, echipa a identificat nevoile specifice ale pisicilor, animale mai predispuse la stres și mai dificil de adus la un consult de rutină.

Dr. Cristian Cristea, medic veterinar și unul dintre fondatorii spitalului. Afirmă că pisicile necesită intimitate și spații special concepute pentru ele.

Spitalul Veterinar Pet Stuff a creat astfel zone speciale în cadrul clinicii, adaptate nevoilor pisicilor. Sala de așteptare pentru pisici este complet separată de cea pentru câini. Având chiar acces direct la cabinetul de consultații dedicat exclusiv felinelor.

Această sală dispune de un spațiu special pentru depozitarea cuștilor de transport la înălțime. Oferind pisicilor un sentiment de siguranță.

Cabinetul de consultații este amenajat cu o cutie specială în care pisicile se pot ascunde. Asigurându-se astfel un mediu mai puțin stresant în timpul consultațiilor.

Spitalul dispune de o cameră specială la etaj,

Echipa utilizează dispozitive împotriva stresului. Precum Diffusere Feliway Clasic, care conțin feromoni pentru calmarea pisicilor, reducerea anxietății și a comportamentelor nedorite.

Dacă pisicile necesită internare, spitalul dispune de o cameră specială la etaj, dedicată exclusiv felinelor. Cuștile pentru pisici sunt amplasate într-un spațiu separat pentru litieră. Oferind un confort sporit cu platforme pe care acestea se pot urca.

Echipa Pet Stuff a urmat cursuri de abordare și manipulare a pisicilor .Pentru a interacționa în condiții de siguranță cu animalele care pot fi mai puțin prietenoase.

Ei pun accent pe continuarea formării și participarea la cursuri de perfecționare pentru a oferi servicii medicale de calitate superioară.

Cu o atmosferă prietenoasă și o echipă dedicată, Spitalul Veterinar Pet Stuff oferă un mediu propice pentru îngrijirea pisicilor. Atenuând temerile și stresul asociate vizitelor la veterinar.

Proprietarii de pisici pot beneficia astfel de servicii de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale felinelor, conform cupisici.ro.

Etichete: