Sari la conținut
Home » Buddy, vedeta internetului, ce lucruri poate face acesta

Buddy, vedeta internetului, ce lucruri poate face acesta

Din cuprinsul articolului

Buddy, vedeta internetului, ce lucruri poate face acesta. Stăpunul lui Buddy, un brac unguresc, este foarte mândru de acesta. Până în urmă cu aproape șapte ani, Răzvan Băicoieanu, spune gandul.ro, se ocupa de organizarea și protecția muncii pe șantiere. A trăit mereu înconjurat de animale de companie, dar de când Buddy, a apărut în viața lui, lucrurile s-au schimbat total.

Buddy a fost dresat să execute comenzi care i-au adus popularitatea online, dar și apariții în reclame.

Deși nu este de profesie dresor, Răzvan iubește foarte mult animalele de companie și a dorit să facă din Buddy un companion de încredere, alături de care să trăiască experiențe inedite și a reușit.

Buddy a fost adoptat, povestește stăpânul lui. Aflat în drum spre o canisă de la Targul Mureș pentru a-și lua un cățel, a văzut un anunț pe telefon. Un crescător din Brașov nu putea să țină un cațeluș și dorea să-l ofere cuiva care iubea animalele. Astfel, după un telefon și schimbarea traseului, Buddy a ajuns la stapanul lui.

Buddy, cațelul livrator

Buddy, vedeta internetului,  livrează colete și flori, își alege singur jucăriile și recompensele din magazin și duce până acasă cumpărăturile. După succesul avut cu Buddy, Răzvan a început să dreseze și alți câini la nivel profesionist, dar să ofere și sfaturi online în domeniu.

Până la Buddy, Răzvan mai dresase câinii prietenilor, dar nu la nivelul la care a reușit să ajungă cu bracul său unguresc. Cu multă răbdare, afecțiune și atenție, a obținut în timp performanțe uimitoare. Succesul pe care l-a avut cu Buddy l-a convins pe stăpânul acestuia să renunțe la profesia sa de bază și să se dedice dresajului canin.

”Nimeni nu îmi dădea nicio șansă, îmi spuneau că am lăsat un job sigur pentru un moft. Pentru mine nu era un moft, ci militam ca oamenii să înțeleagă beneficiul câinilor în viața noastră, a copiilor. Sunt o terapie pentru sufletul nostru”, ne-a spus Răzvan Băicoieanu.

Deși a crescut în preajma câinilor de vânătoare, Răzvan recunoaște că dresarea lui Buddy a fost o provocare.

Mai multe despre povestea lui Buddy puteti citi aici.