Sari la conținut
Home » Buddy, o viață petrecută pe străzi! Cățelul bolnav de cancer a fost salvat din România, iar acum se bucură de o nouă viață

Buddy, o viață petrecută pe străzi! Cățelul bolnav de cancer a fost salvat din România, iar acum se bucură de o nouă viață

  • de

Buddy, o viață petrecută pe străzi! Cățelul bolnav de cancer a fost salvat din România, iar acum se bucură de o nouă viață.

Șase ani din viață petrecuți pe străzi, trăind din mila trecătorilor!

O poveste cu totul emoționantă vine de această dată de la noi din țară, acolo unde un cățel pe nume Buddy a fost salvat de pe străzile periculoase. Cea mai mare parte a vieţii sale a dus-o pe străzi, primind mâncare şi adăpost de la oamenii cu suflet bun. Familia era tot ceea ce îi lipsea.

 

Potrivit thedodo.com, spre norocul lui, povestea a devenit cunoscută de asociaţia „Howl of a dog”, iar totul a devenit o operațiune de salvare a cățelului. Nu a ezitat niciodată să-şi mişte energic coada şi a fost foarte afectuos cu toţi salvatorii atunci când l-au găsit.

A fost dus la un veterinar şi s-a aflat un lucru cu totul dramatic: căţeluşul avea o tumoare foarte periculoasă, care putea deveni fatală în orice moment.

A fost o veste emoţionantă, deoarece toată lumea se aştepta ca Buddy să înceapă o nouă viaţă departe de străzi.

Era necesară o intervenţie chirurgicală foarte delicată şi nimeni nu ştia dacă va supravieţui, însă, din fericire, patrupedul s-a luptat din toate puterile și a reușit să treacă mai departe.

Buddy, o viață petrecută pe străzi

 

Fiind un câine atât de prietenos, nu a durat mult până să fie adoptat de nişte oameni cu suflet mare: o familie din Michigan i-a deschis uşa casei şi acum este un blănos fericit şi răsfăţat.

I-au schimbat numele în Román, iar acum trăiește de parcă s-ar fi născut în cadrul acestei faimilii.