Sari la conținut
Home » Bucuria unei fete atunci când familia îi adoptă cățelul favorit dintr-un adăpost!

Bucuria unei fete atunci când familia îi adoptă cățelul favorit dintr-un adăpost!

  • de

Bucuria unei fete atunci când familia îi adoptă cățelul favorit dintr-un adăpost!

Dorința de a avea un animal de companie, cel mai important cadou pentru o fată!

Pentru o tânără pe nume Hallee, adopția unui câine reprezenta cea mai mare dorință din viață! Însă, familia a tot amânat momentul, iar tânăra a trebuit să improvizeze.

Hallee a trebuit să renunţe la ideea de a avea un animal de companie în viitorul apropiat şi, ca alternativă, s-a oferit voluntară la un adăpost (Humane Society of Stillwater) unde a putut să capete experienţă şi să se bucure de compania câinilor.

Într-o zi însă, atunci când a deschis uşa casei şi l-a văzut pe tatăl ei ghemuit şi ţinând un câine, moment în care ochii i s-au umplut de lacrimi. Acest câine nu era un patruped oarecare, ci era prietenul ei cel mai bun!

Patrupedul era Rambo, un Labrador cu care tânăra legase o frumoasă relație de prietenie.

Bucuria unei fete atunci când familia

Părinţii fetei erau conştienţi de legătura specială dintre fiica lor şi acest câine şi mai ştiau, de asemenea, ca Halle era dornică să-şi termine liceul. Chiar şi Crăciunul părea prea departe pentru îndeplinirea dorinţei mult aşteptate, aşa că părinţii au decis să ofere cadoul în avans.

Videoclipul de mai jos ne prezintă cu exactitate bucuria adopției unui animal de companie, mai ales în momentul în care cei doi se cunoșteau de mai mult timp.