Sari la conținut
Home » Bucuria unui cățel salvat de pe marginea unui drum! Acum, el se poate bucura de o familie

Bucuria unui cățel salvat de pe marginea unui drum! Acum, el se poate bucura de o familie

  • de

Bucuria unui cățel salvat de pe marginea unui drum! Acum, el se poate bucura de o familie.

Cățelul își pierduse orice speranță că va fi salvat!

Numărul câinilor abandonaţi continuă să crească în fiecare an, cu toate eforturile depuse de diferite organizații și asociații pentru protecția animalelor. Astfel, animalele de companie ajung să își ducă traiul într-un mediu periculos, unde fiecare zi reprezintă o nouă luptă pentru supraviețuire.

Următoarea întâmplare a avut loc în Serbia, acolo unde asociația Dog Rescue Shelter Mladenovac a oferit deja adăpost pentru sute de animale, inclusiv pentru următorul personaj.

Un căţeluş abandonat pe marginea drumului putea să aibă o soartă cu totul nefericită, din cauza mașinilor care traversează zona cu viteză. În momentul în care câinele observă un om apropiindu-se de el, ochii îi strălucesc plini de speranţă. Animalul este precaut, dar fericit că cineva s-a îndurat de soarta lui.

Următoarea perioadă din viață o va petrece într-un cabinet veterinar, acolo unde îi vor fi făcute analizele, iar ulterior, voluntarii asociației vor face apel către iubitorii de animale, pentru a reuși să îl integreze într-o familie.

Puiul de aproximativ șapte luni este salvat de pe stradă, iar o familie a decis deja să îl adopte.

Bucuria unui cățel salvat!