De 1363 Vizualizari

Bruno, câinele care a devenit EROU după ce a fost ÎMPUȘCAT de un INFRACTOR

Sacrificiu în numele legii

Câinele polițist Bruno, ce aparține unei secții din Anaheim, California (SUA), a fost rănit în timpul unei misiuni. Patrupedul în vârstă de 7 ani se afla alături de oamenii legii care percheziționau o clădire, moment în care 3 infractori au ieșit din clădire și s-au ascuns pe o stradă din apropiere. Bruno a fost cel care a dat de urma unuia dintre răufăcatori, ascuns într-un tomberon. Bărbatul nu a ezitat să-și folosească arma și a împușcat câinele în cap, iar glonțul s-a oprit în piept.

caine bruno

Bruno a fost dus de urgență la un veterinar, iar acesta a fost nevoit să-i extirpe o parte dintr-un plămân. Patrupedul erou va rămâne sub supraveghere medicală cel puțin o lună și jumătate, iar polițiștii au creat un cont pe Facebook unde se pot face donații care să ajute la îngrijirea corespunzătoare a lui Bruno. „E ca un copil pentru noi. Suntem foarte fericiți să-l avem alături”, a declarat Tim Schmidt, locotenent al Poliției din Anaheim.

caine impuscat

 

cainne

 

caine politist

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X