Sari la conținut
Home » Blănosul cu cel mai lung nas din lume. Cum arată acesta?

Blănosul cu cel mai lung nas din lume. Cum arată acesta?

Blănosul cu cel mai lung nas din lume.

Blănosul cu cel mai lung nas din lume. Să facem cunoștință cu Lapsha, un câine cu unul dintre cele mai lungi nasuri din lume! Imaginile adorabile cu acest patruped au devenit virale, iar stăpânii săi împărtășesc zilnic momente hilare cu el pe rețelele de socializare.

Lapsha este un membru al rasei Barzoi Canadian, o rasă de câini rusească din familia ogarilor. Deși această rasă este cunoscută pentru boturile lor lungi.

Blănosul cu cel mai lung nas din lume

Lapsha a reușit cu siguranță să depășească toate așteptările în ceea ce privește lungimea nasului său. Botul său măsoară impresionant peste 30 de centimetri!

Cu toate că este incredibil de drăgălaș, acest bot lung poate crea unele probleme. În special în timpul mesei, când poate lăsa o dezordine destul de serioasă.

Cățelușa a devenit rapid o senzație pe rețelele de socializare. A strâns peste 100.000 de urmăritori. După ce stăpânii săi au început să împărtășească fotografii și videoclipuri cu ea.

Aceștia au observat că Lapsha este cu adevărat unică și au profitat de această caracteristică distinctivă pentru a-i aduce celebritatea pe internet.

Cel mai lung nas din lume

Cu toate că nu a primit încă un premiu oficial pentru ,,cel mai lung nas din lume”, stăpânii ei sunt convinși că Lapsha ar putea cu ușurință să bată recordul mondial în această privință.

Potrivit stăpânei sale, cățelușa avea un bot lung încă de la o vârstă fragedă, atrăgând atenția tuturor celor care o întâlneau. Pe lângă nasul său lung, Lapsha are o lungime totală de impresionant 144 de centimetri. Dar nu este deloc greu.

Din acest motiv, stăpânii ei o descriu ca fiind un câine extrem de pașnic și liniștit. Preferă să evite conflictele cu alți câini din jurul ei.

Rasa din care face parte Lapsha este una veche și nobilă, crescută de nobilii ruși în trecut, care aveau mulți câini pe care-i foloseau pentru vânătoare. Câinii din această rasă păstrează abilități deosebite de vânătoare moștenite de la strămoșii lor.

Lapsha, cu toate excentricitățile sale, reprezintă o continuare a acestei tradiții și a devenit un simbol al individualității și carismei în lumea canină. Cu siguranță, acest câine cu cel mai lung nas din lume a adus bucurie și amuzament în viețile multor oameni și a devenit o celebritate adorabilă pe internet, conform digi-animalworld.ro.