Sari la conținut
Home » BESTIILE trebuie sa plateasca! Un Chihuahua a fost furat de la proprietari, drogat, torturat si incendiat! Faptasii au primit sentinte prea blande! Petitie pentru sanctiuni adevarate!

BESTIILE trebuie sa plateasca! Un Chihuahua a fost furat de la proprietari, drogat, torturat si incendiat! Faptasii au primit sentinte prea blande! Petitie pentru sanctiuni adevarate!

Site-ul 38degrees.org.uk a lansat zilele acestea o petitie online prin care se cere ministerului Justitiei din Marea Britanie, revizuirea sentintei pe care au primit-o patru bestii, ce au furat si torturat un caine, o corcitura de Chiuhuahua, pe nume Chunky.Potrivit petitionarilor, interzicerea timp de 5 ani a dreptului de a detine animale si o amenda de 500 de lire sterline, pentru cei care au chinuit pana aproape de moarte, bietul animal, sunt sanctiuni considerate inacceptabil de indulgente, „o dovada de clementa pentru o infractiune atat de brutala”.De ce este importanta modificarea sentintelor?Pentru ca torturarea animalelor este o infractiune grava, spun petitionarii. Iar in cazul de fata, faptasii au dat dovada de un barbarism inimaginabil.  Ei l-au furat pe Chunky de la proprietarii lui, din Margate, Kent, Anglia. Apoi, tinerii – doi dintre faptasi avand 15 si 16 ani – l-au torturat timp de mai multe ore si i-au produs rani multiple. I-au rupt gatul si un picior, i-au dat droguri si au culminat dandu-i foc la fata dupa ce l-au dat cu un spray inflamabil. L-au aruncat apoi, pentru a muri, intr-un tomberon. Reprezentanta RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals), inspector Caroline Doe a afirmat ca acest caz este unul dintre cele mai grave intalnite in intreaga sa cariera.Autorii au fost condamnati, asa cum aratam mai sus, la interzicerea pentru cinci ani a detinerii de animale, un an de supraveghere judiciara si amenzi de la 500 la 1000 de lire sterline.Chunky a supravietuit torturii si s-a intors, singur, la stapanii sai, desi abia vedea drumul, din cauza ochilor arsi. Din pacate, potrivit acestora, micutul nu mai este cainele fericit dinainte de aceasta intamplare odioasa.Petitia a reusit sa adune pana acum 20.000 de semnaturi. Daca vrei sit u sa fie pedepsiti mult mai drastic aceste bestii, poti semna petitia la adresa: https://you.38degrees.org.uk/petitions/review-the-sentences-handed-down-for-the-torture-of-chunky-the-chihuahua