Sari la conținut
Home » Bătrânețea, motivul pentru care un câine era aproape să fie eutanasiat! Veterinarul refuză cerința stăpânilor

Bătrânețea, motivul pentru care un câine era aproape să fie eutanasiat! Veterinarul refuză cerința stăpânilor

  • de

Bătrânețea, motivul pentru care un câine era aproape să fie eutanasiat! Veterinarul refuză cerința stăpânilor.

„Câinele, cel mai pun prieten al omului!” E valabil pentru toți această expresie?

Afecțiunea de care pot da dovadă câinii în cadrul unei familii este necondiționată, ei fiind mereu alături de noi, indiferent de situație. Din păcate însă, mulți oameni aleg să nu îi răsplătească cu aceeași monedă, iar totul devine o altă poveste tristă de abandon. Așa este însă și în povestea următoare.

În Atlanta, SUA, o familie a contactat un medic veterinar pentru a-i cere să le eutanasieze câinele. Decizia a venit de data aceasta, după ce stăpânii s-au declarat „obosiţi” să-i poarte de grijă.

Cu toate acestea, medicul în cauză a ales să nu satisfacă cererea şi să încerce o altă cale. După o serie de apeluri telefonice, a contactat-o ​​pe Melissa Elliott, directorul centrului Old Dog Home. Unitatea este situată în Conyers, Georgia şi este un adăpost pentru câinii cu vârste de peste 7 ani.  Centrul era plin în acel moment. Dar când Melissa a auzit această poveste sfâşietoare, a fost atât de emoţionată, încât a făcut tot posibilul să primească un nou oaspete.

Câinele, numit ulterior Holly, avea între 10 şi 12 ani. Starea lui era destul de bună, dar părea foarte confuz şi probabil că avea o uşoară infecţie.

Aici câinii rămân cât timp este nevoie pentru a-şi găsi o nouă casă sau a trăi a ultima parte a vieţii în pace.

Bătrânețea