Sari la conținut
Home » Câinii bătrâni și fără adăpost, misiunea unei asistente pensionare! Ce a reușit să facă femeia este uimitor

Câinii bătrâni și fără adăpost, misiunea unei asistente pensionare! Ce a reușit să facă femeia este uimitor

Câinii bătrâni și fără adăpost, misiunea unei asistente pensionare! Ce a reușit să facă femeia este uimitor.

Bătrânețea, motivul principal pentru care un patruped nu este adoptat!

Înaintarea în vârstă reprezintă o problemă des întâlnită pentru un cățel! În general, anumite persoane decid să îi abandoneze pe străzi, după o viață în care i-au slujit cu loialitate.
Pentru a putea salva patrupezii din această situație, o asistentă pensionară a venit cu o soluţie interesantă.

Pe nume Nicola, ea a decis să inaugureze un adevărat adăpost pentru aceşti câini aflați în dificultate. Proiectul se numeşte The Gray Muzzle Canine Hospice Project şi se ocupă să ofere îngrijire, afecţiune şi atenţie câinilor care au atins o „anumită vârstă”.

Potrivit thedodo.com, în acest „azil” câinii sunt trataţi extraordinar de bine, beneficiind de tot confortul şi divertismentul pe care îl merită, iar copiii Nicolei, mari iubitori de animale, se implică şi ajută la îmbunătăţirea speranţei de viaţă pentru aceste animale greu încercate şi garantarea unui final demn.

Până în prezent, Grey Muzzle Canine Hospice Project a salvat zeci de câini vârstnici abandonaţi de proprietarii fără scrupule în frigul iernii sau pe marginea drumului. Datorită donaţiilor sosite de la oamenii generoși din întreaga lume, The Gray Muzzle Canine Hospice reuşeşte să meargă mai departe în misiunea pe care şi-a propus-o.

Câinii bătrâni și fără adăpost