Sari la conținut
Home » Bătrânețea, motivul depresiei pentru un cățel abandonat de familie!

Bătrânețea, motivul depresiei pentru un cățel abandonat de familie!

  • de

Bătrânețea, motivul depresiei pentru un cățel abandonat de familie!

Trecerea din rândul familiei și a cunoscuților într-un mediu complet necunoscut, drama unui cățel lovit de depresie!

O poveste tristă ce îl are în centrul atenției pe Barkley, un cățel sufletist și loial, a impresionat pe toată lumea! El a fost găsit rătăcind trist printr-un parc de remorci, iar apoi dus la un adăpost pentru animale, unde voluntarii şi-au dat seama imediat că va fi un caz dificil. Din cauza comportamentului său neprietenos, medicul veterinar a fost nevoit să-l sedeze pentru a-i examina starea de sănătate.

Doar pentru că un câine a devenit bătrân, niște oameni au decis să îl abandoneze, alegând să uite amintirile frumoase de pe parcursul vieții.

Barkley prezenta semne de depresie severă şi nu exista nicio modalitate de a interacţiona cu vreun om!

Barkley s-a limitat la un colţ întunecat al camerei sale, și a decis să stea cu faţa la perete cât e ziua de lungă, refuzând să se atingă de mâncare.

Starea de sănătate nu era un grozavă, iar cel mai probabil, familia lui îl abandonase pentru a evita facturile medicale legate de vârstă.

Timp de două săptămâni dificile, Barkley nu a interacţionat cu nimeni. Dar voluntarii s-au încăpăţânat şi nu au renunţat la el, continuând să-l asigure de sinceritatea şi dragostea lor. Toate acestea până într-o bună zi, când din fericire Barkley şi-a dat seama că se afla în grijă unor persoane cu suflet bun.

Treptat, Barkley s-a relaxat şi şi-a îmbrăţişat fericit îngrijitorii. Deşi nu era genul care să atragă atenţia, a început să poftească după mângâierile şi afecţiunea oamenilor.

Cățel
Cățel

Voluntarii au considerat că este pregătit pentru o adopţie pe termen lung, și speră că acesta să își revină complet într-un timp cât mai scurt. Cu siguranță că acesta are încă multe de oferit pentru o nouă familie.