De 47622 Vizualizari

Balena CURIOASĂ a eclipsat MIREASA!

O balenă albă curioasă a eclipsat o mireasă în ziua nunții apărând în fotografiile din timpul ceremoniei religioase. Aceasta se desfășura la Acvariul din Mystic, Connecticut, Statele Unite, unde o belugă și-a dorit din tot sufletul să apară ân pozele de nuntă, alături de miri…

Curioasă să vadă ce se petrece, balena albă a înotat în apropierea fericitului cuplu care își spunea jurămintele fiind imortalizată în fotografiile care au fost imediat distribuite pe rețelele de socializare, informează The Telegraph.

Ipostazele cu beluga ce pare că îl asistă pe preotul care oficia căsătoria au stârnit imaginația utilizatorilor rețelelor de socializare experți în procesarea fotografiilor, care au realizat colaje în care balena apare, printre altele, în ipostaza de mireasă sau de cavaler de onoare care se întreabă cum îi va înmâna mirelui inelul.

2 Comentarii

  1. Mie imi place balena! Arata ca un animal foarte inteligent…!

  2. Gabriel Matei spune:

    remarca: nu „arata” ci „chiar este un animal inteligent”, dupa opiniile multor biologi, al doilea animal ca inteligenta dupa om. asta in conditiile in care „om” este asa cum ar trebui sa fie insa realitatea demonstreaza ca nu toti oamenii sunt oameni deci multe animale sunt mai inteligente decat acestia (expl. balena, delfinul, cainele, calul etc).

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X