Sari la conținut
Home » „Badabum”, imaginea cățeilor care așteaptă o familie! Campanie inedită pentru creșterea numărului de adopții

„Badabum”, imaginea cățeilor care așteaptă o familie! Campanie inedită pentru creșterea numărului de adopții

  • de

„Badabum”, imaginea cățeilor care așteaptă o familie! Campanie inedită pentru creșterea numărului de adopții.

Fiecare animal de companie merită o familie iubitoare!

O nouă casă pentru câinii din adăposturile pentru animale a dat startul unei campanii inițiate de Roton, ASPA și Big Hearts Society. Intitulată „Badabum”, campania inedită își dorește să promoveze situația animalelor de companie din adăposturi, care merită o viață plină de fericire, alături de familii iubitoare.

Campania ‘Îl adopt pe Badabum’ este una la care visam de multă vreme și care sper să se repete din ce în ce mai des. Spun asta pentru că una dintre convingerile mele, atunci când vine vorba de protecția și bunăstarea animalelor în România, este aceea că schimbarea reală se va întâmpla doar în momentul în care incepem să educăm și să le vorbim copiilor despre adopție, dar și despre empatie și respect față de animale.”, spune Carla Buleanu – Asociatia Big Hearts Society.

Ideea este regăsită și prin intermediul canalului de YouTube „Clopoțelul Magic”, acolo unde copiii sunt familiarizați cu dragostea pentru animale, prin intermediul cântecelor și a altor jocuri interactive prin care descoperă minunata lume înconjurătoare.

„Badabum a fost cândva liber pe stradă, iar acum se află în centrele noastre, pregătit oricând să plece ACASĂ. Badabum este cățelul mic și creț de la ASPA Pallady, dar este și cel mai înalt, cu blana crem, de la ASPA Bragadiru. Badabum este și cățelușa cea timidă, cu ochii căprui, de la ASPA Mihăilești. Ne dorim ca această campanie să-i ajute pe cățeii din centrele noastre să fie adoptați de familii responsabile. O familie este incompletă fără un Badabum!”, adaugă Cătălina Trănescu – purtător de cuvânt ASPA.

Pentru cei care doresc să adopte un cățel, următoarele adăposturi vă așteaptă cu brațele deschise:

  1. ASPA Bragadiru – https://www.facebook.com/ASPABragadiru 

  2. ASPA Pallady – https://www.facebook.com/ASPAPallady

  3. ASPA Mihăilești – https://www.facebook.com/ASPAMihailesti

  4. Big Hearts Society – https://www.facebook.com/BigHeartsSociety

Mai multe informații pot fi regăsite accesând link-ul următor: https://go.roton.ro/badabum.