De 591 Vizualizari

Ati mai vazut asa ceva?

Un cangur australian cautandu-si mancarea prin zapada?

S-a intamplat pe 17 iulie 2015, atunci cand furtuna artica s-a abatut pe coasta de sud-est a Australiei, provocand accidente rutiere, inchiderea scolilor si serioase pene de curent.

Iar daca, pentru Australia, cangurii sunt o priveliste comuna, nu asa a fost si pentru Bill Shrapnel, un proprietar australian de vie. Pentru ca, furtuna de iarna, care a suflat saptamana trecuta, a conturat un tablou inedit pe cei 77 de acri de vie pe care-i ingrijeste in Orange – Colmar Estate, New South Wales, unde-si traiesc viata cam 30 de canguri…

El a tras cu ochiul pe fereastra si a vazut cangurii in zapada. „Au venit si au inceput sa se hraneasca”, a spus Shrapnel, care a surprins momentul inedit, rugand-o apoi pe fiica sa sa posteze imeaginea pe paginile de socializare.

Shapnel, in varsta de 62 de ani, si sotia sa, Jan – s-au mutat in Orange la inceputul acestui an, de la Sydney, care nu a mai vazut zapada din 1836.

Sursa foto – thestar.com

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X